Jelenlegi hely

Játékszabályzat - "Nyerj kirándulást gyermeked osztályának a Siklósi Várba!"

1. Mi a játék nyereménye?

A nyertes osztály és két kísérő pedagógus megtekintheti a Siklósi Várat tárlatvezetéssel, élő történelem órával, valamint ajándék ebédet kap.

A nyeremény pénzre nem váltható, az utazás költségeit nem tartalmazza. Felhasználható 2018. november 15-ig, előre egyeztetett időpontban.

Ha a nyertes játékos gyermekének osztálya az eredményhirdetésig lefoglalja osztálykirándulását a Siklósi Várba, a foglalása törlésre kerül és jogosulttá válik a nyereményre.

 

2. Hogyan lehet elnyerni a játék díjait?

A játékban szülők vesznek részt, akik  megnevezik gyermekük iskoláját és osztályát.
A játékban résztvevő szülők közül sorsolás alapján kerül ki a nyertes, az általa megjelölt osztály nyeri el a játék díját.

3. Ki vehet részt a játékban?

A pályázatban részt vehet minden 18 év feletti személy. A játékban való részvételhez nem kell regisztrálni. Egy játékos ugyanazon névvel és e-mail címmel csak egyszer vehet részt a játékban. A hírlevél feliratkozással a játékos elfogadja és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a lakhelye szerinti Imami weboldal (www.imami.hu) emailben tájékoztassa a helyi családi programokról és családokat érintő más hasznos információkról. A hírlevélről a játékos bármikor leiratkozhat. 

4. Meddig tart a játék?

A játék 2018. január 29-től február 16-ig tart.

5. Mikor lesz az eredményhirdetés?

Sorsolás és eredményhirdetés 2018. február 20-ánA nyertest a megadott elérhetőségeken értesítjük. Ha a nyertes az e-mail értesítéstől számított 72 órán belül nem jelentkezik, új nyertest sorsolunk. A sorsolást a random.org segítségével végezzük, a sorsolásról videofelvétel készül.

6. Apró betű helyett

A játékban való részvétellel elfogadod a weboldal Felhasználási feltételeit. Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén a jelen kiírásban foglalt feltételeket módosítsuk. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatjuk a résztvevőket és a nyilvánosságot. A játékkal kapcsolatosan a jogi út kizárva. A játékban nem vesznek részt Szervező munkatársai, valamint azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

 

Partnereink