Jelenlegi hely

Hogyan védheted meg a leghatékonyabban a mobilodat?

Jó, ha a telefonod folyamatosan kézközelben van. A játszótéren, az óvodában, az iskolába menet vagy éppen a délutáni bevásárlásnál, főzésnél. Igen ám, de ha folyton magadnál tartod, akkor kikerülhetetlenné válnak az ilyen-olyan ütődések, karcolódások. Már csak a nagy számok törvénye alapján is. De akkor mi a jó megoldás, ha az elérhetőségeden nem szeretnél csorbát ejteni?

A fóliákon túl is van élet?

Igen. Kétségtelen tény, hogy az üveg, illetve újabban már a műanyag fóliák felhelyezése sokat segíthet a mobil épségének megőrzésében. Viszont valódi áttörést, persze csak képletesen, a megfelelő telefontok használata hozhat. A kínálatban akadnak jócskán szemrevaló modellek, de jelen esetben nem a külső az, ami számít. Nyilván, eljön az a pont a vásárlásban, amikor a megjelenés kerül a figyelem célkeresztjébe, viszont ha a cél a védelem bebiztosítása, akkor jó ötlet előbb a funkcionalitással összefüggő jellemzőket alapul venni.

Szóval, a palettában sorakozik néhány jóformán törhetetlen variáció. Ezeket a típusokat direkt úgy fejlesztették ki, hogy a nagyobb ütődéseknek, karcolásoknak is vígan ellenálljanak. Ez nem azt jelenti persze, hogy akkor az új tokot felhelyezve a gyerkőcök nyugodtan játszhatnak kidobósat a mobiloddal. Viszont attól a jövőben nem kell tartanod, hogyha nekiütöd valaminek a táskádat, esetleg kicsúszik a telefonod a kezedből, akkor rögtön ripityára törik a kijelzője vagy éppen darabjaiban látod viszont a kedvenc készülékedet.

Azt azért lényeges kihangsúlyozni, hogy ezek a modellek sem mindenhatóak. Úgyhogy van az a fizikai, mechanikai megterhelés, ami már számukra is túlságosan sokknak bizonyul. De a mindennapi élet zűrjeivel szemben tényleg jó szolgálatot tehetnek!

Divatosak még a kinyitható alternatívák?

Igen, a mai napig találhatsz olyan variációkat, amik konkrétan a telefonod egészét képesek átölelni. De természetesen a szilikon, leginkább csak a hátlapot és az oldalsó éleket fedő verziók is népszerűek. Miközben a látványt sem érheti kritika, szerencsére.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére