Jelenlegi hely

Hogyan védheted meg a leghatékonyabban a mobilodat?

Jó, ha a telefonod folyamatosan kézközelben van. A játszótéren, az óvodában, az iskolába menet vagy éppen a délutáni bevásárlásnál, főzésnél. Igen ám, de ha folyton magadnál tartod, akkor kikerülhetetlenné válnak az ilyen-olyan ütődések, karcolódások. Már csak a nagy számok törvénye alapján is. De akkor mi a jó megoldás, ha az elérhetőségeden nem szeretnél csorbát ejteni?

A fóliákon túl is van élet?

Igen. Kétségtelen tény, hogy az üveg, illetve újabban már a műanyag fóliák felhelyezése sokat segíthet a mobil épségének megőrzésében. Viszont valódi áttörést, persze csak képletesen, a megfelelő telefontok használata hozhat. A kínálatban akadnak jócskán szemrevaló modellek, de jelen esetben nem a külső az, ami számít. Nyilván, eljön az a pont a vásárlásban, amikor a megjelenés kerül a figyelem célkeresztjébe, viszont ha a cél a védelem bebiztosítása, akkor jó ötlet előbb a funkcionalitással összefüggő jellemzőket alapul venni.

Szóval, a palettában sorakozik néhány jóformán törhetetlen variáció. Ezeket a típusokat direkt úgy fejlesztették ki, hogy a nagyobb ütődéseknek, karcolásoknak is vígan ellenálljanak. Ez nem azt jelenti persze, hogy akkor az új tokot felhelyezve a gyerkőcök nyugodtan játszhatnak kidobósat a mobiloddal. Viszont attól a jövőben nem kell tartanod, hogyha nekiütöd valaminek a táskádat, esetleg kicsúszik a telefonod a kezedből, akkor rögtön ripityára törik a kijelzője vagy éppen darabjaiban látod viszont a kedvenc készülékedet.

Azt azért lényeges kihangsúlyozni, hogy ezek a modellek sem mindenhatóak. Úgyhogy van az a fizikai, mechanikai megterhelés, ami már számukra is túlságosan sokknak bizonyul. De a mindennapi élet zűrjeivel szemben tényleg jó szolgálatot tehetnek!

Divatosak még a kinyitható alternatívák?

Igen, a mai napig találhatsz olyan variációkat, amik konkrétan a telefonod egészét képesek átölelni. De természetesen a szilikon, leginkább csak a hátlapot és az oldalsó éleket fedő verziók is népszerűek. Miközben a látványt sem érheti kritika, szerencsére.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére