Jelenlegi hely

Hogyan védheted meg a leghatékonyabban a mobilodat?

Jó, ha a telefonod folyamatosan kézközelben van. A játszótéren, az óvodában, az iskolába menet vagy éppen a délutáni bevásárlásnál, főzésnél. Igen ám, de ha folyton magadnál tartod, akkor kikerülhetetlenné válnak az ilyen-olyan ütődések, karcolódások. Már csak a nagy számok törvénye alapján is. De akkor mi a jó megoldás, ha az elérhetőségeden nem szeretnél csorbát ejteni?

A fóliákon túl is van élet?

Igen. Kétségtelen tény, hogy az üveg, illetve újabban már a műanyag fóliák felhelyezése sokat segíthet a mobil épségének megőrzésében. Viszont valódi áttörést, persze csak képletesen, a megfelelő telefontok használata hozhat. A kínálatban akadnak jócskán szemrevaló modellek, de jelen esetben nem a külső az, ami számít. Nyilván, eljön az a pont a vásárlásban, amikor a megjelenés kerül a figyelem célkeresztjébe, viszont ha a cél a védelem bebiztosítása, akkor jó ötlet előbb a funkcionalitással összefüggő jellemzőket alapul venni.

Szóval, a palettában sorakozik néhány jóformán törhetetlen variáció. Ezeket a típusokat direkt úgy fejlesztették ki, hogy a nagyobb ütődéseknek, karcolásoknak is vígan ellenálljanak. Ez nem azt jelenti persze, hogy akkor az új tokot felhelyezve a gyerkőcök nyugodtan játszhatnak kidobósat a mobiloddal. Viszont attól a jövőben nem kell tartanod, hogyha nekiütöd valaminek a táskádat, esetleg kicsúszik a telefonod a kezedből, akkor rögtön ripityára törik a kijelzője vagy éppen darabjaiban látod viszont a kedvenc készülékedet.

Azt azért lényeges kihangsúlyozni, hogy ezek a modellek sem mindenhatóak. Úgyhogy van az a fizikai, mechanikai megterhelés, ami már számukra is túlságosan sokknak bizonyul. De a mindennapi élet zűrjeivel szemben tényleg jó szolgálatot tehetnek!

Divatosak még a kinyitható alternatívák?

Igen, a mai napig találhatsz olyan variációkat, amik konkrétan a telefonod egészét képesek átölelni. De természetesen a szilikon, leginkább csak a hátlapot és az oldalsó éleket fedő verziók is népszerűek. Miközben a látványt sem érheti kritika, szerencsére.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére