Jelenlegi hely

Hogyan védheted meg a leghatékonyabban a mobilodat?

Jó, ha a telefonod folyamatosan kézközelben van. A játszótéren, az óvodában, az iskolába menet vagy éppen a délutáni bevásárlásnál, főzésnél. Igen ám, de ha folyton magadnál tartod, akkor kikerülhetetlenné válnak az ilyen-olyan ütődések, karcolódások. Már csak a nagy számok törvénye alapján is. De akkor mi a jó megoldás, ha az elérhetőségeden nem szeretnél csorbát ejteni?

A fóliákon túl is van élet?

Igen. Kétségtelen tény, hogy az üveg, illetve újabban már a műanyag fóliák felhelyezése sokat segíthet a mobil épségének megőrzésében. Viszont valódi áttörést, persze csak képletesen, a megfelelő telefontok használata hozhat. A kínálatban akadnak jócskán szemrevaló modellek, de jelen esetben nem a külső az, ami számít. Nyilván, eljön az a pont a vásárlásban, amikor a megjelenés kerül a figyelem célkeresztjébe, viszont ha a cél a védelem bebiztosítása, akkor jó ötlet előbb a funkcionalitással összefüggő jellemzőket alapul venni.

Szóval, a palettában sorakozik néhány jóformán törhetetlen variáció. Ezeket a típusokat direkt úgy fejlesztették ki, hogy a nagyobb ütődéseknek, karcolásoknak is vígan ellenálljanak. Ez nem azt jelenti persze, hogy akkor az új tokot felhelyezve a gyerkőcök nyugodtan játszhatnak kidobósat a mobiloddal. Viszont attól a jövőben nem kell tartanod, hogyha nekiütöd valaminek a táskádat, esetleg kicsúszik a telefonod a kezedből, akkor rögtön ripityára törik a kijelzője vagy éppen darabjaiban látod viszont a kedvenc készülékedet.

Azt azért lényeges kihangsúlyozni, hogy ezek a modellek sem mindenhatóak. Úgyhogy van az a fizikai, mechanikai megterhelés, ami már számukra is túlságosan sokknak bizonyul. De a mindennapi élet zűrjeivel szemben tényleg jó szolgálatot tehetnek!

Divatosak még a kinyitható alternatívák?

Igen, a mai napig találhatsz olyan variációkat, amik konkrétan a telefonod egészét képesek átölelni. De természetesen a szilikon, leginkább csak a hátlapot és az oldalsó éleket fedő verziók is népszerűek. Miközben a látványt sem érheti kritika, szerencsére.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Humoros locsolóversek apáknak!

Humoros locsolóversek apáknak!

Hamarosan itt a locsolkodás ideje, ezért csokorba szedtük, ha nem is a legszebb húsvéti, de vicces locsolós verseket apáknak. A szép és hagyományos locsolóvers mellé, minden férfinak kell a tarsolyába egy humoros vers is... Mert hát a lányok várják ám azt is!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére