Jelenlegi hely

Fehérlófia Waldorf Általános Iskola,Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Cím: 8248 Nemesvámos, Kossuth utca 24.
Tel: (88) 265-540
E-mail: iskola@feherlofiawaldorf.hu

általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat), általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat), 5 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás, alapfokú művészetoktatás zeneművészeti ágon, alapfokú művészetoktatás táncművészeti ágon, alapfokú művészetoktatás képző- és iparművészeti ágon, alapfokú művészetoktatás szín- és bábművészeti ágon

Intézményvezető: Fazekas Annamária

Web: http://feherlofiawaldorf.hu/

 

A Fehérlófia Waldorf Iskola 2003-ban nyitotta meg kapuit, létrehozója és fenntartója, a Veszprémi Waldorf Egyesület. Iskolánk alapfokú művészetoktatási intézmény, ahol a művészetek ápolása által a gyermekek személyisége kiteljesedik, kiegyensúlyozott felnőttekké válnak.

Pedagógiánk a Waldorf szemléletre épül, ahol figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat, egymásra figyelő közösségekben alakítjuk ki a pozitív tudatos életszemléletet, a természettel való együtt élést.
Tantervük az Oktatási Minisztérium által is elismert és elfogadott Waldorf-kerettantervre épül. A Waldorf-tanterv 12 évre szól, míg a +1 év az állami érettségire történő felkészülést szolgálja.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

10 film tanárokról és diákokról

10 film inspiráló tanárokról

Válogatásunkban találtok drámát és vígjátékot, elitiskolában és "nehéz környéken" játszódó történeteket is. Közös bennük, hogy a főszereplők inspiráló tanárok, akik életre szóló mintát adnak tanítványaiknak.
Utam az iskolába – Filmajánló

Utam az iskolába – Filmajánló

Négy kiskamasz a világ négy pontján. Ami közös bennük, hogy örömmel járnak iskolába, akkor is, ha ez nagy nehézségekkel és veszéllyel jár: elefántok elől menekülnek, lóháton mennek a hegyekben, folyón kelnek át, kilométereket gyalogolnak. Lenyűgöző dokumentumfilm, egyben tanmese iskolásoknak.
Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére