Jelenlegi hely

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?

 

Rengeteg, nagyanyáink féle házipraktika és világcégek termékeit hirdető reklámkampány próbálna a fenti kérdésben segítségünkre lenni.

A régmúlt idők javallatai talán e modern gépekkel és mai szennyeződésekkel kapcsolatban nem relevánsak, a híres márkák termékei meg sok esetben mégsem adnak tökéletes megoldásokat.

Így, az elkeseredett háziasszony, az illatos ruhák helyett büdös textileket adó, egyébként szeretett mosógépe fölött tanácstalanul állva, kétségbeesve mindenképp megoldást keresne. Pedig a probléma megoldása viszonylag egyszerű, igazán csak egy kis séta segít majd. Séta a konyha felé...

Mindazon hölgyek, akik mosogatógépet használnak a mindennapokban, pár másodperc alatt megoldhatják a már nem túl tökéletesen teljesítő mosógépük sorsát, ha elhiszik, hogy a mosogatógép tabletta lesz az, amely megoldja a megoldhatatlant, azaz tisztává varázsolja a mosógépünk belsejét, rendszereit.

Egyszerűen csak két kapszulát kell a gép dobjába rakni, és egy üres mosás lefuttatása után a mosógépünk tökéletesen megújulva, zsírtalanítva, baktérium és penészmentesítve várja, hogy friss, illatos ruhákat szolgáltatva kápráztathasson el bennünket.

És még...

Mire jó még a mosogatógép tabletta?

Nem hinnéd, de:

  • a konyhai, fürdőszobai lefolyók szennyeződéseit oldja
  • a falra kifröccsent zsírt, olajgőzt kiválóan leszedi
  • a sütő belsejében lévő lerakódásokat is feloldja

Ezekhez csak annyit kell tenned, hogy egy tálban forróvízzel feloldasz egy tablettát és utána ronggyal, szivaccsal megtisztítod az adott felületeket.

És...

És, a híres cirkuszi bohóc, Eötvös Csöpi bácsit idézve még mindig "vaaan máááásiiiik", azaz a tartályban egy éjszakára ott hagyott tabletta lehúzás közben még a WC-t is tisztítja...

Nos, mit gondolsz?! Egy próbát megér? :)

T.R. 

- Pécsimami - 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére