Jelenlegi hely

Gábor és Emilia esküvője - Elég szürreálisnak tűnt ez a brigád, de végül is, aki Balázsékat hallgatja gondolhatta, ez nem egy hagyományos menyegző lesz

A kecskeméti Kazinczy Gábor és Szabó Emilia nem mindennapi esküvőjét mutatom most meg nektek. Persze maga a lánykérés is már nagyon különlegesre sikeredett, hiszen Gábor alig két hónapja, 15 év és két közös gyermek után, Balázsék élő rádióműsorában kérte meg Emilia kezét, ahol a fődíj egy álomesküvő volt.

Rádió1-es játék keretein belül végül rájuk szavaztak a legtöbben, és így nekik adatott meg a lehetőség, hogy egy álomesküvőn házasodjanak össze. - Szabó Emilia írása.

A hír február 7-én élő adásban érkezett hozzánk, Balázsék telefonáltak a nyertes párnak. Egyszerűen el sem akartam hinni, hogy tényleg mi nyertünk. Nem csak maga a tény, hogy nyertünk, hanem, hogy milyen hírességek  kísérik majd végig a nagy napunkat.  Szakál Miklós lett a kiválasztott ceremóniamester, Dögös Robit kérték, hogy zenéljen és Pákó pedig önként jelentkezett, hogy italokat szervírozzon és a gyűrűt hozza.

Elég szürreálisnak tűnt ez a brigád, de végül is, aki Balázsékat hallgatja gondolhatta, ez nem egy hagyományos menyegző lesz.

Mindez a hír kedden volt, február hetedikén, aztán már nagyon gyorsan pörögtek az események. Másnap már fel is mentünk az anyakönyvvezetőhöz, aláírtuk a szükséges iratokat, ezt követően elmentünk az Esküvőpalotába, ruhát próbáltunk és a karikagyűrűt is kiválasztottuk. Mindenki rendkívül kedves volt, segítőkész, olyanok mintha régi barátnők lennének. Ők is legalább annyira izgultak már szerdán, hogy milyen lesz a hétfő, mint mi, mindent megtettek, hogy ez életünk legjobb napja legyen.

És eljött február 14. Valentin nap, tele izgalommal, boldogsággal

Reggel 5 órára érkeztünk a helyszínre, hogy a tündérmesém folytatódjon. Ott várt a sminkes és a fodrász, hogy hercegnőt varázsoljon belőlem. 8 órára kész volt a hajam, a sminkem és ruha is rajtam volt.

15 éve vagyunk együtt. Ő 18, én 22 voltam mikor elkezdtünk járni, a 15 év alatt született két gyermekünk, de Ő soha sem kötelezte el magát mellettem, pedig én mindig ezt a napot vártam. És most itt álltam. Egyszerűen hihetetlen volt látni magam a tükörben, hogy tényleg mennyasszony vagyok.  A mai napig nem is értem, hogy lehetett ennyire nagy szerencsénk, hogy ránk szavaztak a legtöbben.

Velem az első interjút Rákóczi Feri csinálta.  Nem vagyok közszereplő, nagyon izgultam, hogy miket fog kérdezni, tudok-e majd értelmeset válaszolni. Mióta megkérte Kazy a kezem, több ismerősöm, munkatársam is elmondta, hogy hosszú évek óta élnek párkapcsolatban, van akinek ugyanúgy két gyereke van, mint nekünk és a hogy most újra reményre kapott, hogy van még esélye egy lánykérésre. Kívánom mindenkinek, aki vágyik a lánykérésre, pláne, akik ennyire régóta várják életük nagy kérdését, hogy egyszer átélhesse ezt az élményt.

Sosem tartottam magam szerencsés alkatnak, inkább megdolgoztam azért amim van, de ez egy igazi tündérmese, ami velem/velünk történt, most már iszonyú szerencsésnek érzem magam.
Visszatérve az interjú után volt egy kis szünet, aztán lekísért az emeletről Rákóczi Feri "örömapa" szerepében az esketés helyszínére, a földszintre.  Ott mindenki mosolyogva fogadott, nagyon szuper érzés volt. De a legcsodálatosabb az  volt, ahogy a férjem szeme csillogott, amint meglátott a talpigfehér ruhában.

Az anyakönyvvezető is nagyon személyes szöveget írt, megható volt, majd a ceremónia alatt fogadalmat tettünk egymásnak. Számomra ez volt a legnehezebb, megírni sem volt könnyű itthon, de elmondani élő adásban örömkönnyek között még nagyobb feladat, tudtuk, hogy rengetegen hallgatják majd, és a kamerák kereszttüzében még sokkal nehezebb.

A hangulat a képekből is jól látszik, Pákó táncolt, Feriék folyamatosan viccelődtek, de a hatalmas nevetések mellett, valós és megható pillanatokat éltünk át. Volt olyan, aki megkérdezte, hogy ha tudnám, mi lesz ebből, kik emelik majd az esküvőnk fényét, újracsinálnám-e. A válaszom, határozott igen. Egyszerűen csodálatos nap volt, sosem láttam még a tükörben ilyen szépnek magam. Rendkívül kedvesek voltak a fellépők is, akik aznap láttak életükben először, az Esküvőpalota és a Rádió1 dolgozói is egy emberként álltak mellettünk, hogy ez a nap tényleg felejthetetlen legyen számunkra. Egy ilyen támogató környezetben ez a nap nem lehet csak örökkévaló.

Egy boldog feleség: Kazinczy-Szabó Emilia

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Láthatatlan hősnők, avagy ennyit keresnél, ha fizetnének az otthoni munkádért

Láthatatlan hősnők, avagy ennyit keresnél, ha fizetnének az otthoni munkádért

Láthatatlan munka napját áprilisban ünnepeljük, persze ez egy olyan ünnep, amit általában elfelejtünk, vagy inkább nem is tudunk róla. De mi is az a láthatatlan munka? Ha nagyon röviden akarnám megfogalmazni, akkor mindaz a munka, amiért nem jár fizetés, sőt, gyakran köszönet sem.
Húsvéti szalvétahajtogatás kicsiknek, nagyoknak

Húsvéti szalvétahajtogatás kicsiknek, nagyoknak

Két cuki nyuszit hoztunk a húsvéti asztal díszítéséhez.
Fűszernövények tavasztól őszig

Fűszernövények tavasztól őszig

A fűszernövények használata a konyhában reneszánszát éli. Régen – és sok helyen ma is – megtalálhatók a kiskertekben vagy cserepekben az erkélyeken, teraszokon.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére