Jelenlegi hely

EDU ÁSZ díj a legászabb pedagógusoknak a Móra kiadótól

Fantasztikus a bölcsiben a gondozó nénitek, az oviban az óvónénitek, óvóbácsitok vagy a suliban a tanító nénitek, tanító bácsitok? Ha igen, szerezzétek meg neki a Móra Kiadó EDU ÁSZ díját!  Pszt! A jelöltek előtt tartsátok titokban! 

Nálatok ki az EDU ÁSZ?

Sok megkeresés érkezett hozzánk az elmúlt években, amikor különféle díjakat osztottunk általános iskolai pedagógusoknak, hogy az óvónők és a bölcsődei nevelők miért nem kaphatnak ilyet.Most, hogy minden nevelő hatalmas erőkkel dolgozik a távoktatásban, nem halogathatjuk tovább, és meghirdetjük a bölcsődei nevelőket, dadusokat, óvónőket és iskolában oktató pedagógusokat is jutalmazó EDU ÁSZ díjat, melyet a gyermekek és szülők jelölése és támogatása alapján minden nevelő megkaphat, aki a pályázat feltételeinek megfelel.

Az EDU ÁSZ díjat elnyert pedagógusok az EDU ÁSZ Oklevél mellé a Móra kiadó ajándékcsomagját kapják, melyet elpostázunk a megadott címre, hogy átadhassátok pedagógusnapon. 

Ki lehet EDU ÁSZ nevelő?

Az első, ami minden korosztályra érvényes, hogy legalább a csoport vagy osztály fele támogassa a jelölést, a többi elvárás azonban korosztályonként eltérő.

Bölcsődések

A bölcsődések szülei fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. Örömmel veszünk pacaalkotásokat vagy kollázst a gyerekek közös munkájaként, de ez nem feltétele a nevezésnek ebben a korosztályban. 

Óvodások

A bölcsődésekhez hasonlóan a szülőktől várjuk, hogy fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. A gyerekektől pedig rajzos, festős, színezős alkotásokat várunk az óvodapedagógussal kapcsolatban.

Iskolások

Az iskolásoktól írást és rajzokat, fotókat, vagy bármilyen formájú képi megjelenítést egyaránt kérünk, amiből megtudjuk, milyen különleges dolgokat tesz a jelölt, mit szeretnek benne a gyerekek, milyen közös emlékek, élmények vannak, vagy miért hálásak neki.

Hova küldhetitek a műveiteket?

A szkennelt vagy lefotózott rajzot és az ajánláste-mailben küldjétek el a jatek@mora.hu e-mail-címre. A tárgyba írjátok bele: EDU ÁSZ díj bölcsőde/óvoda/ iskola

A pályaművel együtt elküldendő adatok minden korosztály esetén: az intézmény neve, címe; a kapcsolattartó e-mail-címe, telefonszáma, postacíme; pedagógusotok neve (esetleg beceneve), e-mail-címe; a csoport- vagy osztálylétszám. Nevezési határidő: 2021. május 28. éjfél

 

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére