Jelenlegi hely

Intimitás? - Most párkapcsolaterősítő táblajátékot nyerhetsz az Imamival!

Közeledik a Házasság Hete és a Valentin nap, ilyenkor talán többet gondolunk a párkapcsolatunkra, és közös időtöltéssel, apróbb ajándékokkal, gesztusokkal igyekszünk kifejezni, hogy a társunk fontos számunkra.

Normál időkben ilyenkor jó előre kell asztalt foglalni egy gyertyafényes vacsorára, de erre most nem lesz lehetőségünk.

Az együtt töltött minőségi időről viszont nem kell lemondanunk, hiszen az lehet egy kellemes séta, egy otthoni közös főzés... vagy akár egy új, felnőtteknek szóló párkapcsolati játék kipróbálása.

Utóbbira hoztunk most egy tippet, amit játékunkban akár meg is nyerhetsz!

EZ ÉRDEKEL, JÁTSZOM AZ INTIMITÁS TÁRSASJÁTÉKÉRT!

Játékunk lezárult, nyertesünk: Farkas Mónika (Pécs) Gratulálunk!

Kevés példa akad Magyarországon olyan játékra, ami az intim együttlétek sikerét igyekszik megalapozni a párok között, ráadásul a kapcsolat minőségének javulását ígéri. A hazai tervezésű Intimitás társasjáték célja viszont éppen ez.

Miért ilyen nehéz számunkra, főleg Magyarországon, hogy őszintén beszéljünk az intimitásról? A felnőttek közt is gyakran tabunak számít a szexualitás, a gyerekeinknek pedig a lehető legritkább esetben tudunk gátlások nélkül tanácsokat adni hozzá, vagy egyáltalán beszélni róla.

Ezért számít újdonságnak nálunk az a novemberben megjelent párkapcsolati társasjáték, ami előjátéknak is felfogható, ugyanakkor azonban önismeretre, a párunk ismeretére és testtudatosságra is nevel.

Az Intimitás minden lépése arról szól, hogy felfedezzük a partnerünk testét, ráadásul a fókuszt a másik örömére helyezzük - mondja Nyárády Zsuzsanna, életvezetési és üzletvezetési tanácsadó, az Intimitás Társasjáték megalkotója. A spirálvonalban befelé haladó mezőkön lépkedve fokozatosan nyílunk meg egymás felé: először szóban, aztán érintésekkel. 

Intimitás = férfi és nő között létrejövő testi, lelki, szellemi harmonikus kapcsolódás. 

Az a fajta kapcsolat, amire mindannyian vágyunk, de keveseknek adatik meg, hogy megélje a mindennapokban.

A játék célja a testi érzeteken keresztül felépíteni az intimitást. Mindenki önmagából indul ki és azt adja, ami neki jól esne, amire ő vágyik. Egy kapcsolat elmélyülése során érdemes ezen változtatni. Rájövünk arra, hogy mennyire fontos, hogy mire vágyik a másik. Ez a gondolat eljuttat bennünket ahhoz a fontos felismeréshez, hogy a másik öröme fontosabb lesz önmagunkénál. Viszont ezzel kiteljesedik a saját örömünk is.

A cél, hogy a két ember bármiféle segédeszköz használata nélkül kerüljön a lehető legközelebb egymáshoz. A játék fontos része a visszajelzés is, így az erre a célra kialakított skálán jelezzük a másik fél felé, mennyire sikerült “hangulatba hoznia”.

EZ ÉRDEKEL, JÁTSZOM AZ INTIMITÁS TÁRSASJÁTÉKÉRT!

Kell egy kis humor és kreativitás

“A fiatalabb generáció már egészen direkt képi meghatározásokat és sablonokat kap arra nézve, hogyan kellene szexelni. És hol van ez még a szeretkezéstől? Éppen ezért lenne kötelező beszélgetni velük ezekről a dolgokról. Ha például egy lány 10 perc alatt nem áll készen a szexre, nem szabad, hogy magában keresse a hibát. De az az ífjú férfi se, akinek nem sikerül 10 perc alatt elérnie, hogy partnere a csúcsok csúcsát élje meg vele.” -mondja az alkotó. A most ismerkedő párok mellett ugyanakkor a régóta együtt lévők is profitálhatnak az Intimitás használatából, akár újra fel is fedezhetik a másikat általa.

“Sok év házasság után is jópofa és képes újat mutatni, sőt, jó néha újra elővenni, hiszen az idők során a testi érzeteink is változhatnak. Érdemes akkor játszani, ha több órára kikapcsolhatjuk a telefont, és a gyerekek sem érnek haza egyhamar. Járványmentes időszakban például a wellness-hétvégék remek kiegészítője lehet.”

Akik kicsit eltávolodtak egymástól, azoknak a játék során sem megy gyorsan az egymásra hangolódás: az embernek magából kell előhozni, ami benne van, és ehhez mindenképpen szükséges egy kis humor és kreativitás. Ha azonban ez sikerül, az hosszabb távon is jó irányba terelheti a kapcsolatot - mondja Zsuzsanna.

Jó esetben az intimitás olyan, mint amikor két mágnes találkozik: szinte összecsattan a két ember. Ha ez működik, akkor könnyebb a hétköznapi problémákkal is megküzdeni. Az ilyen összhang elérésében segít a játék.

Az Intimitást most meg is nyerheted! 

Az Imami játéka 2021. február 21-ig tart, sorsolás és eredményhirdetés február 23-án.

EZ ÉRDEKEL, JÁTSZOM AZ INTIMITÁS TÁRSASJÁTÉKÉRT!

Nem várnál addig, mert szívesen meglepnéd már most a párod ezzel a játékkal?

Ha a szerencsés nyertesünk a sorsolásig már megvásárolta a játékot: utólag visszakapja annak az árát!

Ezért érdemes akár már most megrendelni:

  • A szállítás ingyenes,
  • a készlet erejéig apró ajándékot (illatpárnát) is csomagolnak mellé, és
  • az IMAMI2021 kuponkóddal 15%-os kedvezményt kapnak az Imami olvasók,
  • ha Te leszel a nyertes: utólag visszakapod a társasjáték árát.  

EZ JÓ, MEGRENDELEM MÁR MOST!

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére