Jelenlegi hely

Gyermekbolygó Magán Bölcsőde - Veszprém

Cím: 8200 Veszprém, Fecske u 12.
Telefon: 88/781-724 vagy 30/92-00-492

Intézményvezető: Petschovsky Márta
Web: http://maganbolcsiveszprem.hu/koszonto/

Intézményünket 2011- ben alapítottuk. Egy kis létszám bölcsődei és két óvodai csoportban fogadjuk a gyermekeket. A bölcsődei csoportba egy éves kortól várjuk a gyermekeket illetve két és él éves kortól az „ovibölcsi” csoportba, ami egy ovira felkészítő átmeneti csoport bölcsőde és óvoda között. A csoportszobákon kívül tornaterem, sószoba homokozóval illetve fejlesztő terem áll rendelékezésre. A kertben fajátszótér, homokozó várja a kicsiket. Minden csoportban szakképzett kisgyermekgondozók, pedagógusok foglalkoznak a gyermekekkel.

Bölcsődénk megalapításakor az volt a cél hogy egy olyan biztonságos, elfogadó, szeretetteljes környezetet hozzunk létre ahol a gyermeki léleknek lehetősége van kinyílni. Ha a gyermek szeretetben és biztonságban érzi magát, előbb utóbb szárnyalni kezd, a mi dolgunk pedig, hogy ezt a helyzetet kihasználva tanítsuk őt és bevezessük a világ dolgaiba.

A bölcsőde az első olyan intézmény a családok életében ahol a gyermek és szülő elválik egymástól. Nagyon fontos hogy ez az első elválás hogyan történik. Gyakran nehezebb a szülőnek mint a gyermeknek. Nagy tapasztalattal, türelemmel igyekszünk mindenben segíteni a beszokást igazodva a gyermek és a szülő igényeihez. A beszoktatással kapcsolatos kérdéseiket, kétségeiket kérjük osszák meg velünk bátran legjobb tudásunk szerint segítünk.

Igyekeztünk a beszokáshoz egy rugalmas, optimális rendszert kialakítani ezért a heti 1-2 alkalmas bérlettől kezdve az egész napos havi ellátásig mindenféle verzióban lehet a csoporthoz csatlakozni.

Amit nyújtunk:

Kislétszámú csoport

Szakképzett, tapasztalt pedagógusok és kisgyermekgondozók

Modern játék és eszközpark

Vidám színes környezet

Egészséges táplálkozás

Fejlesztő foglalkozások lebilincselő játékba csomagolva

Forrás: http://maganbolcsiveszprem.hu/koszonto/

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Adventi naptár kézügyesség nélkül, csupa szeretettel

Adventi naptár kézügyesség nélkül, csupa szeretettel

Néhány jó ötlet, hogyan kedveskedjünk a karácsonyra készülődve.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére