Jelenlegi hely

Kapcsolat - Veszprémimami

E-mail: veszprem@imami.hu 

Telefon: 0670 3118789

Impresszum
 

Kedves Látogató!
 
Szeretettel köszöntelek a veszprémi és Veszprém megyei családok számára létrehozott weboldalon. Ha most jársz itt először, nagy öröm számomra a "megismerkedés" ! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen boldog vagyok, hogy újra „találkozunk”!

Az a tény, hogy Te itt vagy (és az is, hogy az ország szinte minden megyéjében van már "imami oldal") mutatja, hogy van igény az anyukák helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalra.

Magam is három gyermekes édesanyaként megtapasztaltam, hogy hány különböző helyen kell böngésznünk hasznos infókért, a nekünk szóló programajánlatokért, így örömmel vágtam bele az oldal szerkesztésébe 2012. őszén, amelynek magam is aktív használója vagyok. Akkor még nem is sejtettem, mennyi kihívás, kaland, tapasztalat és öröm vár rám! Azóta évek teltek el,nőnek a gyerekek, az oldal pedig megújult formában, újabb tartalmakkal igyekszik anyának, mamának, családanyának, családnak hasznos, szórakoztató tartalmakat közvetíteni.


Már látom, a veszprem.imami.hu sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy most már nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.
 
Szép Napot!
 
Szunyogh Szandra
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Partnereink