Jelenlegi hely

Mesedomb Óvoda és Bölcsőde Csabrendek

Cím: 8474 Csabrendek, Templom tér 14.
Telefon: (87) 453-117
e-mail: mesedombovi@gmail.com

Az óvoda a 3100 lelket számláló településen, viszonylag csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el a templom tőszomszédságában. 1911 óta működik folyamatosan, a II. világháború idején hadikórházként funkcionált. Az épület rendszeres bővítéssel, – külső és belső felújítással – a kor igényeit követve áll a gyermekek rendelkezésére.
Az óvoda épület rekonstrukcióját a gyermeklétszám emelkedése indokolja, melyet pályázati támogatás segítségével terveznek megvalósítani.

Intézményük, a székhely község – Csabrendek -, valamint a Körjegyzőséghez tartozó települések – Hosztót, Szentimrefalva, Veszprémgalsa Zalaszegvár – 3-7 éves gyermekeinek nevelés fejlesztését látja el, 5 gyermekcsoportban.
10 fős bölcsődei férőhelyünk lehetőséget teremt 2,5 évesek fogadására, szülői igényeknek megfelelően.
A csoportszobák berendezése – az óvónői kreativitásnak köszönhetően is – esztétikus, dekoratív, jól szolgálja a gyermekek ízlésvilágának alakulását.
Pedagógiai tevékenységük alapja a Helyi Nevelési Program, mely lehetőséget biztosít lakókörnyezetük sajátosságainak figyelembevételére, valamint a partnerközpontú együttműködés megvalósítására. Fontosnak tartják a családokkal való kapcsolat erősítését, a szülők bevonását az óvoda életébe.
Nevelésfelfogásukat meghatározza a hagyomány – és természet szeretet, valamint a család tisztelete.

Intézményvezető: Menyhártné Tanai Edit

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére