Jelenlegi hely

Családok Átmeneti Otthona

Cím: Veszprém, Pápai út 37.
Tel: (88) 561-115
 

Az otthon 30 férőhelyes. A Családok Átmeneti Otthona a krízis helyzetbe került szülő kérésére átmeneti időre otthont nyújt a gyermeknek és a szülőnek egyaránt.

Az elhelyezés módja, feltétele:

Az elhelyezés feltétele a szülő erre vonatkozó írásos kérelme. A kérelmet formanyomtatványon kell beadni az intézmény székhelyén ( Vp. Mikszáth K. u. 13. ), vagy a Családok Átmeneti Otthonában levélben, vagy személyesen. Kérelem a Családok Átmeneti Otthonába való bekerüléshez.

A szülők a gyermekeikkel együtt kapnak elhelyezést, a gyerekeknek a szükség szerinti ellátása biztosított.
A családok külön lakószobába kerülnek, a konyha, fürdő, illemhely használata viszont közös. Utóbbiak nemenként elkülönítettek.

A családok a beköltözéskor alapvető használati tárgyaikat behozhatják az intézménybe, viszont teljes bútorzat elhelyezésére, raktározására nincs lehetőség.

A Családok Átmeneti Otthonában történő ellátás térítés köteles, a térítési díj minden évben megállapításra kerül Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlése által.

Ellátási terület:
A Családok Átmeneti Otthonában történő ellátást állandó, vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező: Veszprémi, Nemesvámosi, Veszprémfajszi, Tótvázsonyi, Hidegkúti, Barnagi, Vöröstói, Nagyvázsonyi, Mencshelyi, Pulai, Papkeszi és Eplényi családok vehetik igénybe.

Foglalkozások:
-    Egészségfejlesztő csoportfoglalkozás
-    Szabadidős foglalkozások
-    Kézműves foglalkozások

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?
Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Volt egyszer nagyon régen egy kis falusi asztalosműhely. Egyszer, amikor a gazda nem volt otthon, a szerszámok nagygyűlést tartottak...
Gondolkodj, mielőtt kattintasz! – 8 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Gondolkodj, mielőtt kattintasz! – 8 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Mire érdemes figyelni netes vásárlásnál? Mik a veszélyek? A fogyasztóvédelmi hatóság egy „kisokosban” foglalta össze hasznos tanácsait.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére