Jelenlegi hely

Csigaház Családi Napközi

Cím: 8411 Veszprém (Kádárta), Vasút utca 28/1.
Telefon: (30) 463-5586
e-mail: f.m.judit@freemail.hu
Fenntartó: Csigaház Alapítvány
web: www.csigahaziko.hu

Veszprémimami kártya elfogadóhely!

Igazi gyerekparadicsom Veszprémtől 3percre!

Csigaház családi napközi 2008-ban nyitotta meg ajtaját a bölcsődés korú gyermekek előtt. Egy óvónő és egy kisgyermekgondozó várja a jelentkezőket, mindketten nagycsaládos édesanyák, sok tapasztalattal a hátuk mögött!
A kisgyermek  fontos szükséglete a játék, ezen keresztül fejlődik legjobban értelme, érzelmi- és szociális élete, kreativitása. Ehhez biztosítanak nyugodt, biztonságos környezetet, eszközöket, szükség szerint segítséget, ötleteket.
Minden nap a délelőtti játékidő keretein belül felajánlanak olyan tevékenységet, melybe a gyerekek kedvük és életkoruknak megfelelően bekapcsolódhatnak: festenek, gyurmáznak, rajzolnak, stb. ,az adott évszakhoz, ünnepkörhöz kapcsolódva. A nagy udvar változatos mozgáslehetőséget  biztosít, a kert és a háziállatok sok varázslatos ismeretet adnak. A mondókázás, verselés, énekelés átszövi a napot, hosszabb mesére elalvás előtt kerül sor.
Szeretettel várják akár 20 hetes kortól- 4 éves korig a gyerekeket, szükség esetén késő délután vagy hétvégén is 1-2 órára vagy egész napra, kis létszámú csoportunkba.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére