Jelenlegi hely

KaM Mosolyvár Családi Napközi

Cím: 8230 Balatonfüred, Balassi B. u. 24.
Telefon: (20) 424-3084
e-mail: kincsamosoly@gmail.com
weboldal: www.kincsamosoly.hu és www.mosolyvar.blogspot.com
Fenntartó: Kincs a Mosoly Közhasznú Alapítvány


Veszprémimami Kártya elfogadóhely!

Kapcsolattartó: Fehérné Horváth Katalin

A Kincs a Mosoly Közhasznú Alapítvány 2008-ban kelt életre. Alapítványunk, azzal a szándékkal jött létre, hogy szolgáltatásaival segítse a kisgyermekes családokat és az édesanyák munka világába való visszatérését.

2009 februárjában nyitottuk meg első családi napközinket a MosolyVár Családi Napközit, Balatonfüred Arács városrészében, nyugodt, csendes, biztonságos környezetben, ahova már 1 éves kortól várjuk a gyermekeket.

MosolyVárunk előnyei és egyben erősségei:

A családias körülmények megkönnyítik a kisgyermekek számára a szülőtől való elválást, előkészítik a későbbi nagyobb gyermekközösségbe való zökkenőmentesebb beszokást. Gyermekek szakszerű gondozása törzsidőn kívül és hétvégén is megoldható, a már megszokott környezetben.

Az alacsony gyermeklétszám miatt a hagyományos intézményeknél gyorsabban vagyunk képesek alkalmazkodni a változó igényekhez, a családok programjaihoz.
Kis közösség lévén, a megbetegedések száma minimális.
Nyugodt, biztonságos, kiegyensúlyozott légkörben, alacsony létszámmal dolgozva az egyéni bánásmód elve szerinti programjainkat és a differenciált fejlesztést könnyedén megvalósítjuk.

Megoldást nyújtunk a magánjellegű, pár órás elfoglaltságok esetén, a gyermekek biztonságos környezetben történő elhelyezésének problémájára.

Szakképzett pedagógusaink minőségi pedagógiai munkával, különböző készségfejlesztő foglalkozások keretében fejlesztési feladatokkal, játékos angol nyelvtanulással, tartásjavító tornával, népzenei, és kézműves foglalkozással, rendszeres sütés-főzéssel, családias programokkal, kirándulásokkal, nyáron vízi tornával várják a kis MosolyVár-lakókat.

Szolgáltatásaink ettől az évtől sóterápiával is bővültek. Sóhomokozónkban a gyermekek játék közben, a kristálysó-párát észrevétlenül belélegezve erősítik immunrendszerüket.

Rendszeres, évente ismétlődő nagysikerű rendezvényeink, ahol a családok együtt élvezhetik szolgáltatásainkat: nyílt napjaink, Farsang, Húsvét, Nyárköszöntő, Gyermeknap, Nyárbúcsúztató, Halloween, Mikulásváró és a Karácsony, mely rendezvények nagyban szolgálják a családi összetartás erősítését.

A nyári időszakban, heti projektekben dolgozunk, ahol a nyaralás élményét kívánjuk adni a hozzánk látogató gyermekeknek. Van nálunk: indián hét, a kalóz hét, a nemzetek hete, Balaton hete stb., amelyek tematikája életkorra és napra is részletesen kidolgozott, ezzel szolgálva a gyermekek elégedett, boldog mosolyát.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?
Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Volt egyszer nagyon régen egy kis falusi asztalosműhely. Egyszer, amikor a gazda nem volt otthon, a szerszámok nagygyűlést tartottak...
Gondolkodj, mielőtt kattintasz! – 8 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Gondolkodj, mielőtt kattintasz! – 8 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Mire érdemes figyelni netes vásárlásnál? Mik a veszélyek? A fogyasztóvédelmi hatóság egy „kisokosban” foglalta össze hasznos tanácsait.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére