Jelenlegi hely

Értelmező szótár: gyerek

Hasznos útmutató arra az esetre, ha egy földönkívüli megállít bennünket az utcán és arra kér, magyarázzuk el neki, mi az a gyerek.

A gyerek egy rendkívül könnyen felismerhető földi lény, beazonosítására több bevált módszer is létezik:
1. Külsőre a legszembetűnőbb, hogy a többi földi lényhez viszonyítva minden testrésze kisebb. Ez alól egyetlen kivétel van: a fej.


2. Fontos azonban tudni, hogy NEM minden nagyfejű lény gyerek.

3. Ha azt tapasztaljuk, hogy egy kistestű a földön fekve ordít, visít, vagy toporzékol, akkor 83%-ig biztosak lehetünk benne, hogy az a lény gyerek.
A fent említett jelenséget hisztinek hívja a földi szakirodalom. Ellenszerét még nem találták fel, az ezirányú kutatások nagy erőkkel folynak.

4. Ha az említett kistestű egy földönkívülit megpillantva azonnal abbahagyja a fenti tevékenységet, és az alábbi kérdések bármelyikét felteszi, akkor 100%-ig biztosak lehetünk benne, hogy gyerekkel van dolgunk:
- Miért olyan nagy a bácsi feje?
- Te miért vagy ilyen csúnya?
- Anya, ez mi ez?
- Te meg mit bámulsz?

5. Előfordulhat, hogy egyszerre két teljesen egyformának tűnő kistestűt látunk. Ilyenkor se ijedjünk meg, ez nem földi hiba, a jelenséget ikreknek nevezzük.

6. Megfigyelések igazolják, hogy a gyerek körüli 2 méteres körzetben általában találunk egy anyát és/vagy egy apát. Értelmezésükhöz lapozz vissza a szótárban az “A” betűhöz!


7. A gyerek szokásos napi tevékenységeit az alábbi ábra mutatja:

8. Ugyanez 2-4 éves korban:

9. A gyerek bár földi lény, számos földöntúli képességgel rendelkezik, mint például az örökmozgó funkció, vagy hang- illetve vegyifegyverrel vezérelt tömegoszlató funkció.

10. Különlegessége még a beépített éjjeli ébresztő funkció is. Ez utóbbi rendkívül hasznos tartozék, kis programozási hiányossága, hogy az időzítését nem lehet állítani és kikapcsolására sem mindenki képes.

11. Kutatások igazolják, hogy a gyerek a legkíváncsibb lény a földön: egy átlagos gyerek naponta átlagosan 655 db kérdést tesz fel. Ebből legalább 231 “Miért?”, és minimum 198 “Ez miez?”.

12. Onnan tudjuk, hogy a gyerek már nem sokáig gyerek, hogy egyre több olyan kérdést tesz fel, amire van válasz is.

13. A gyerek nemcsak hogy kíváncsi, de meglepően hangos lény is. Mérések igazolják, 2-nél több gyerek egy légtérben tartózkodása esetén átlagosan 75 mp alatt érhető el a zajterhelés maximális földi határértéke.

14. Mindez igen veszélyesnek tűnhet, ám szerencsére ma már különféle gyerekmegőrzési létesítményekkel hatásosan védekezhetünk a fent említett ártalom ellen.

15. A gyerek viselkedésével kapcsolatban számos terület egyelőre feltáratlan. Például máig érthetetlen módon a gyerek az egyetlen olyan lény, aki képes akár több hónapig is virslit enni reggelire, ebédre és vacsorára is. 

16. Emellett szintén igazolt tény, hogy a gyerek energiahiány esetén bárhol azonnal képes elaludni. Feltéve, ha az a bárhol, nem a saját ágya.

17. Érdekes jelenség, hogy a gyerek kis termete ellenére sem fél semmitől, kivéve 3 dolog: gomb, villámlás, wc szörny.

 

18. Minden kétséget kizáróan a gyerek az egyik legtalálékonyabb egyed a földön. Beszámolók igazolják, hogy életkortól függetlenül bármilyen okostelefont képes 3 másodperc alatt kikódolni, majd újabb 3 másodperc alatt teljesen átprogramozni a menürendszerét.

19. Rendkívül irigylésre méltó képesség emellett, hogy minden helyzetet könnyedén el tud simítani egyetlen mosollyal.

20. Nem csoda, hogy a gyereknek külön ünnepnapja is van a földön, amikor közel s távol különféle rendezvényekkel ünnepelik a létezését és örülnek minden egyes mosolyának!

 

+1 érdekesség haladó ismeretekkel rendelkező földönkívülieknek: bármilyen életkorú is a gyerek, az anya és az apa jelenlétében mindig gyerek marad. Vagyis az idő előrehaladtával tulajdonképpen minden földi lény gyerek is meg nem is. ;)

Szerző: Vági-Tóth Lilla - Budapestimami
 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére