Jelenlegi hely

Csodaszép ingyenes maketteket tölthettek le a Kajla makett oldalról

Elindult a Hol vagy Kajla után a Kajla Makett is, ami gyakorlatilag egy játék is egyben. Persze itt nem csak 1 nyertes lehet, hiszen minden pályázó kap 3 db makettet.

20 csodaszép nevezetesség

20 Magyarországi nevezetességet találhatunk makett formájában az oldalon, amit ingyenesen le is tölthetünk,  otthon kinyomtathatjuk és megépíthetjük belőle az ország főbb nevezetességeit, de játszhatunk is. Ekkor postán igényelhetjük a 3 darabos makett csomagot ingyenesen, és erről fotót küldhetünk be, majd az elfogadott fotó után további 3 db makettet postáznak a gyerkőcnek, fődíjként pedig egy Teljes makett szettet nyerhetünk (A1 méretű Magyarország térképpel + 20 darab makettet hozzá). A játék 2020. június 16. -augusztus 20.-ig tart.

A játék mente

Először is válaszd ki a kedvenc nevezetességedet és kérd az ingyenes makett csomagot, amit postán küldenek neked. 

A Játékban való részvételhez és regisztrációhoz a Játékosnak a makettetösszeállítást egy rajzolt háttér elé helyezés után le kell fényképeznie, majd a weboldalon feltöltenie. A feltöltés során a Játékosnak meg kell adnia regisztrációhoz a nevét és az e-mail címét, illetve egy címet kell adnia a képnek. Ezután a beküldött kép egy jóváhagyási körön megy át, és csak ezután lesz elérhető a weboldalon, amiről a megadott email címen értesítést is kap a játékos. Azon Játékosok, akik feltöltöttek képet, és a kép megjelenítésre került a weboldalon, újabb ingyenes makett csomagot kapnak postán.

Alkoss csodát! Építsd fel kajlával Magyarország nevezettességeit

Makett lista ami közül választhattok:

1. Aggteleki Cseppkőbarlang
2. Fővárosi Állat-és Növénykert
3. Kecskemét, Cifrapalota
4. Egri vár
5. Esztergomi Bazilika
6. Gemenci erdő
7. Balatonboglár, Gömbkilátó
8. Hévízi-tó
9. Hollókő
10. Jáki templom
11. Hortobágy, Kilenclyukú híd
12. Kiskundorozsma, Szélmalom
13. Fertőrákosi kőfejtő14.Siklósi vár
15. Szarvasi Arborétum
16. Székesfehérvár, Országalma
17. Tákosi Református Templom
18. Tihanyi Bencés Apátság
19. Szolnok, Tiszavirág híd
20. Visegrád, Salamon-torony

Ha megkaptad vagy kinyomtattad a makettet, a fekete folytonos vonal mentén egyszerűen csak vágd ki, majd a szaggatott vonal mentén hajtogasd össze őket és indulhat is az építés. Akár az otthoni legót vagy bármilyen más építőjátékot fel lehet vele dobni. Ezen felül még letölthettek egy anya, egy apa, egy kislány, egy kisfiú és Kajla kutya makettjét is, és természetesen a teljes Magyarország térképet is hozzá.

Letölteni a meketteket és a játékra jelentkezni ITT TUDTOK!

Jó alkotást!

Makai Marianna - Kecskemétimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére