Jelenlegi hely

Balatonalmádi Napköziotthonos Óvodák

Cím: 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs út 29-31.
Telefon: (88) 542-540
e-mail: ovibalmadi@chello.hu

Intézményvezető: Herczegné Budai Beáta

Web: http://www.almadiovoda.hu/

 

Balatonalmádi Napköziotthonos Óvodák 2 tagegységéből álló intézmény. 1986 óta egy vezetés alatt, Önkormányzati fennhatósággal. Intézményükben 220 férőhelyen 180 – 220 kisgyermeket fogadnak 9 csoportban.

1. sz óvóda - Bajcsy Zs. út - A város forgalmasabb központjában a Györgyi Dénes iskola mellett található. Az óvoda két épületben fogadja a gyermekeket. A „régi épület” – Kánya villa néven ismert – két csoport befogadására alkalmas. Alagsorában található a tornaterem. Az „új épült” három csoport befogadására alkalmas. Itt található meg a saját főzőkonyha, melynek üzemeltetésével elősegítik a gyermekek egészséges táplálkozását. A két épületben 120 – 130 kisgyereket nevelnek.

1/A óvoda - Mogyoró út -  Három városrész határán – Balatonalmádi/Vörösberény/Budatava - található zöldövezeti környezetben. Óvoda 1986 – óta fogadja 75 férőhellyel 4 csoportban gyerekeket. Kör alapú tornatermével, körfolyosójával, a csoportok, irodák, mellékhelyiségek elhelyezkedésével modern hatású még ma is.

 

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?
Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Volt egyszer nagyon régen egy kis falusi asztalosműhely. Egyszer, amikor a gazda nem volt otthon, a szerszámok nagygyűlést tartottak...
Gondolkodj, mielőtt kattintasz! – 8 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Gondolkodj, mielőtt kattintasz! – 8 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Mire érdemes figyelni netes vásárlásnál? Mik a veszélyek? A fogyasztóvédelmi hatóság egy „kisokosban” foglalta össze hasznos tanácsait.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére