Jelenlegi hely

Hétszínvilág Óvoda és Bölcsőde Herend

Cím: 8440 Herend, Fasor u. 2/a - 4/a
Telefon: (88) 780-050, 70/337-5695
e-mail: herend.ovibolcsi@upcmail.hu
 

web: www.herendovi.hu

A nevelési-gondozási feladatokat két szakképzett kisgyermeknevelő végzi, munkájukat egy fő technikai alkalmazott segíti. Saját gondozónői rendszerben dolgozunk.
A harmonikus, biztonságot nyújtó bölcsődei élet megteremtéséhez a gyermekek életkori sajátosságait, egyéni jellemzőit tartjuk szem előtt. Benne a játéktevékenység és a gondozási műveletek rendszeresen ismétlődnek és mindig ugyanabban az időben történnek. Őszi- téli, tavaszi-nyári napirend határozza meg életünket a bölcsődében.

Játékkészletünket folyamatosan bővítjük. Legkedveltebb játékok az építőkockák, csúszda, kisház, autók, babák. Bölcsiseink nagyon szeretik a könyveket, meséket, szívesen vesznek részt a labdás, mozgásos játékokban is. Szeretik a kirakózást, párosítást, udvari játékot. Havi játék témáinknál összehangoljuk a mesék, könyvek, rajz - vizuális nevelés, ének – zene, mondókák, mozgásos játékokban rejlő lehetőségeket. Mindig kapcsolódunk az aktuális témákhoz, évszakokhoz, ünnepekhez stb. Programjaink részben kapcsolódnak az óvodai rendezvényekhez, így könnyebbé válik gyermekeink óvodai életbe való átszoktatása. Bölcsődéseink testi fejlődésének nyomon követését Dr. Kovács Márta bölcsődeorvos végzi heti rendszerességgel.

Intézményvezető: Vajai Lászlóné

  • Eckert Éva Eleonóra - csecsemő és kisgyermek nevelő-gondozó
  • Szakállas- Lipp Zsuzsa - csecsemő és kisgyermek nevelő-gondozó
  • Nagy Ferencné Zsuzsa - dajka néni

Forrás: www.herendovi.hu

 

Hozzászólások

Már a 3. lányom nagycsoportos most ebben az óvodában.Mindig elégedtt voltam az ovi felszereltségével,az óvonénik szeretettel tanították gyermekeim.Mindhárman németes csoportba jártak,megalapozva a tanító nénik munkáját.A fejlesztő pedagógusok,logopédus több időt foglalkozott a gyerekekkel más ovikhoz viszonyítva.Szívesen bíztam rájuk lányaim,ezúton is köszönöm munkájukat!

Nagyon elégedettek vagyunk az ovónénikkel és a dadus nénivel! Úgy érzem hogy gyermekem a legnagyobb szeretetben és a megfelelő pedagógiai neveltetésben részesül.

Brotschollné Szabó Valéria 

Màr harmadik gyermekem jàr ebbe az óvodàba. Mindhàrman imàdtak ide jàrni, nagyon szeretik az óvónéniket, akik nap mint nap mosolyogva vàrjàk a piciket, hogy aztàn mindenki a legjobban érezhesse magàt màsodik otthonàban. Az óvónénik és dajkanénink óriàsi szeretetben és kedvességben nevelik gyermekeinket, szakmai tudàsuk legjavàt adva! Ezúton is köszönjük nekik önfelàldozó munkàjukat! Mindemellett az ovi felszereltsége is említésre méltó: a rengeteg fejlesztő jàték, udvari jàtékok stb. Két kisebbik gyermekem németes csoportba jàr, és mint német tanàr ennek csak előnyét làtom az iskolàban! Gyermekeim a legjobb oviba jàrnak/ jàrtak.

Tökéletes minden tekintetben , a biztonság,hogy jó helyen van gyermekünk,a figyelem gyermekeink iránt, a tudás amit kapnak  , melyett az Óvonők-Dadusok nyújtanak ..és még sorolhatnám!  Gyermekeink szerettek,szeretnek oviba járni ,és ez mindent elmond!

Kisfiam idén kezdte az óvódát a Méhecske csoportban. Teljesen elégedett voltam/vagyok. A beszoktatás alatt türelmesek voltak, nagyon örültem neki, hogy volt lehetőség a fokozatosságra. Az óvónénik és a dadus is kedvesek, szépen bánnak a gyerekekkel. Ami nekem tetszik még a csoportban, hogy figyelnek az egészséges életmódra is, pl minden kisgyereknek van külön kis műanyag üvege, amibe kapja a vizet a nap folyamán, és mindig kapnak friss gyümölcsöket és zöldségeket. De a legfontosabb, hogy kedvesek a gyerekekkel és nyugodt szívvel hagyom itt a kisfiamat nap, mint nap.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére