Jelenlegi hely

Kippkopp Óvoda és Bölcsőde Balatonkenese

Cím: 8174 Balatonkenese, Balatoni u. 63.      
Telefon:(88)574-803
e-mail: kippkoppovi@invitel.hu

Balatonkenese és a hozzá tartozó Balatonakarattya csodálatos természeti környezettel, 1000 éves írott múlttal és hagyományokkal rendelkező település. 2004 őszétől Balatonkenesén 3 csoportban az óvodás korosztállyal, 1 csoportos bölcsődében a 2-3 éves korú kisgyermekekkel foglalkoznak.
 

Világos, otthonos csoportszobáik a kicsi gyermekek számára esztétikus, barátságos, biztonságos környezetet nyújtanak. Konyhájuk, tágas éttermük egész évben üzemel. A gyermekek étkeztetésén túl az iskolai, szociális ellátást is biztosítják. 1997 őszétől Küngös községből is járnak hozzájuk óvodások. Balatonakarattyán 1954 óta működik az óvoda. Egycsoportos tagóvodájuk Tipptopp csoportja igazán ideális környezetben, családias körülményeket biztosítva fogadja a gyermekeket. Az óvodáikhoz tartozó nagy területű udvarok, korszerű udvari játékok számtalan játéklehetőséget kínálnak a gyerekek számára. Saját óvodai programunk a KIPPKOPP HOP. A program alapját a néphagyomány-ápolás és a környezeti nevelés szoros összefüggésben adja. Tevékenységeiket az évszakokban megjelenő népszokásőrző és természetóvó jeles napok körforgása ötvözi egységes rendszerbe.

Az óvoda egyéb szolgáltatásai : Fejlesztőpedagógia, Logopédia, Szenzoros integrált terápia, Néptánc, Bibliai mesék, Fit-ball. Az óvoda állandó programjai: Ovinyitogató-játék-délelőtt az új ovisoknakkal, Mihály napi vásár, Szüreti felvonulás, Kippkopp születésnapja, Mikulás-várás, Adventi készülődés-Ovikarácsony, Farsangolás, Kiszebáb-égetés, Anyák napja, Madarak és fák napja- ovis akadályverseny a tanítónénikkel, Gyermeknap, Ovi búcsúztató, Iskolába menők kirándulása.

Intézményvezető: Thury Attiláné

Forrás: balatonkenese.hu

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Szülőként előbb-utóbb sokan szembesülünk gyermekeink civilizációs életből fakadó problémáival. Abban is biztosan egyetértünk, hogy mindannyian testiekben is teljes életet élő embereket szeretnénk nevelni, s ehhez bizony elengedhetetlen a test jóllétével való foglalkozás már kicsi kortól. Hogyan induljunk neki, hogyan motiválhatunk egy kisgyereket?
Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Gondolnád, hogy 26 éve minden január 22-én megünnepeljük a Himnusz születésnapját?  A Magyar Kultúra napjának hívják, évről évre egyre több helyen és izgalmasabb programokkal emlékezve meg erre a mindnyájunknak fontos születésnapról.
Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére