Jelenlegi hely

Vásárhelyi Anna

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Kendő nélkül nem tudom, hogy bírtam volna, ám így csak magamra kötöttem a babámat és hirtelen kerek lett a világ. A hordozás életmentő volt, segített megtalálni önmagam és segített megtalálni azt a támogató női közösséget, ami azóta is az életem szerves része.

Kedves Édesanya!
 
Megszületett, végre itt van. Illatos kis csomag a karodban. Imádod, az első pillanattól. Nem lehet letenni.

Álljunk csak meg! Miért tennéd le?

Babád legfontosabb igénye, hogy Veled lehessen. Éjjel-nappal. Ez így normális, ez így helyes. Neki csak az ösztönei vannak, amik azt súgják, ha leteszed, veszély várja. Nem tudja, hogy a kiságyban biztonságban van. Csak azt, hogy a karodban nem érheti baj.

Ez így néha nagyon nehéz.

Szeretném, ha tudnád, van megoldás! Egyszerű, biztonságos, mindenki igényét kielégítő. A babahordozással kapsz két szabad kezet, a babád pedig testkontaktust, amire olyan nagy szüksége van. Tartsd testközelben a babádat és a kendőben kerek lesz a világ.

 
Vásárhelyi Anna vagyok, baba- és gyermekhordozási tanácsadó, tanfolyamvezető.

Fiamat 5 hetes korától hordoztam, ez volt mindkettőnk igénye. Már várandósan eldöntöttem, hordozni fogok, mert ösztönös, természetes és annyira egyszerű, épp amilyennek a babázást gondoltam. 
Aztán a sors persze orron fricskázott, mert az első hónapok számomra olyan nehezek voltak, amit a szülés előtt el sem tudtam volna képzelni. 

De a hordozás működött! 

2009 óta a veszprémi Édes Terhem Babahordozó Klub szervezőjeként segítem a hordozás iránt érdeklődőket, hogy könnyebben megtalálják az útjukat, mint én annak idején.

2011-ben végeztem el  a budapesti Hordozóház tanfolyamát, azóta képzett hordozási tanácsadóként tanfolyamokon és egyéni konzultációkon tanítom a hordozás fortélyait.

Ha úgy érzed, Neked is segíthetek, kérdezz bizalommal!

Vásárhelyi Anna

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére