Jelenlegi hely

No Para: E-learning szülőknek!

Ingyenesen használható e-learning rendszer szülőknek: A Kevice Táborok Kiemelten Közhasznú Egyesület, a Szülők Háza és a WebKontakt Internet Studio közreműködésével, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával elkészítette a No Para E-learning "szülő tanácsadó" rendszert.

A program célja egy ingyenes e-learning oktatási csomag kialakítása, amely szülőknek segít a "saját úton való tanulás" metodikájával megismerni a függés, a függőség természetét. Lehetőséget kapva ez által a saját negatív függőségeinek felismerésén keresztül a függés-pszichológiájának, működésének a megismerésére, majd az azokkal való megküzdésre, valamint a pozitív függőségeinek erősítésére.

A program feladata tehát a szülők önismeretének fejlesztése, stressz- és feszültségcsökkentő technikák megtanítása. Ezáltal a szülők saját öntanulásai folyamatán keresztül válnak saját gyermekük segítőivé.

A képzés szakmai anyagait Regős Judit gyermekszakértő és Lakos Adrienn gyermekpszichológus állították össze. A képzés hanganyagaiban többek közt Bayer István gyógyszerész professzor, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Dr. Kamuti Jenő sportoló, sportdiplomata és Dr. Németh Zsolt rendőrezredes szólalnak meg.  

Amennyiben a program felkeltette az érdeklődéseteket, nem kell mást tenni, mint regisztrálni és elkezdeni az első leckét.   A felvehető kurzusok és a részletek megtalálhatók a No Para honlapján.

Forrás: MTI

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére