Jelenlegi hely

Babával nyaralás? - 3 tipp, hogy könnyen menjen

Sok, főleg első babás szülő fél elmenni nyaralni, úgy vannak vele, hogy várnak, amíg a gyerek nagyobb nem lesz. Viszont a kisbabák nagyon jól tudnak alkalmazkodni, és minél gyakrabban viszed őket, annál hamarabb megszokják az új helyzetet. Babáddal is nyugodtan elmehettek nyaralni, néhány tippünknek köszönhetően pedig önfeledten élvezhetitek a nyarat.

1. Ami nélkül el se induljatok: babahordozó

Az összecsukható babakocsi mellett legyen nálatok egy babahordozó is! 

A nyaralás során, ha a passzív kikapcsolódás mellett aktív programokat is szerveztek, jól jöhet egy hordozó. Míg a babakocsi sok helyet foglal el, addig egy hordozó kis helyen is elfér. Így, ha kevés a hely a poggyászotokban, érdemesebb a hordozót választani, és a babakocsit otthon hagyni. Emellett a hordozás miatti testközelség nagyobb biztonságot nyújt babád számára az idegen környezetben. A mellkasodon, hátadon el tud aludni, így nem kell feltétlenül minden programot hozzá igazítanotok, nyugodtan élvezzétek ti is a nyaralást! Anyukák és apukák is hordhatják, így közösen vihetitek az édes terhet! 

A csatos babahordozó bérlés is lehetséges már. Így, ha csak 1 hétre van rá szükséged, akkor is nálad lehet!

2. Biztonságosan, bárhol:

Ha nem éppen mentek, hanem pihenni vágytok, akkor a babakarám lesz számotokra a fő biztonságot jelentő eszköz. 

A babakarámot könnyen magatokkal tudjátok vinni az utazásra, és bárhol felállítható, így praktikus kiegészítője lesz a nyaralásotoknak.

A szálláson, vagy kertbe is elhelyezhető. Legnagyobb előnye, hogy nem szükséges a folyamatos felügyelet a gyermeknek ahhoz, hogy felfedezze a környezetét, mert a ‘kerítésnek’ köszönhetően biztonságban tudhatod. Pihenj nyugodtan, babád biztonságban van!

3. Ne idegeskedj, lazulj el!

Babád, párod és te is, vagyis az egész család akkor fogja jól érezni magát a nyaraláson, ha mindannyian el tudtok lazulni, és nem idegeskedtek. Nektek szülőként ezt a nyugodtságot legkönnyebben a babakarám és babahordozó hozhatja el. 

Reméljük, hogy sikerült pár tippet adnunk a gondnélküli, babás nyaraláshoz! Látogassatok el Bababérlet oldalára, és válogassatok a prémium minőségű babás termékek közül!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére