Jelenlegi hely

Babával nyaralás? - 3 tipp, hogy könnyen menjen

Sok, főleg első babás szülő fél elmenni nyaralni, úgy vannak vele, hogy várnak, amíg a gyerek nagyobb nem lesz. Viszont a kisbabák nagyon jól tudnak alkalmazkodni, és minél gyakrabban viszed őket, annál hamarabb megszokják az új helyzetet. Babáddal is nyugodtan elmehettek nyaralni, néhány tippünknek köszönhetően pedig önfeledten élvezhetitek a nyarat.

1. Ami nélkül el se induljatok: babahordozó

Az összecsukható babakocsi mellett legyen nálatok egy babahordozó is! 

A nyaralás során, ha a passzív kikapcsolódás mellett aktív programokat is szerveztek, jól jöhet egy hordozó. Míg a babakocsi sok helyet foglal el, addig egy hordozó kis helyen is elfér. Így, ha kevés a hely a poggyászotokban, érdemesebb a hordozót választani, és a babakocsit otthon hagyni. Emellett a hordozás miatti testközelség nagyobb biztonságot nyújt babád számára az idegen környezetben. A mellkasodon, hátadon el tud aludni, így nem kell feltétlenül minden programot hozzá igazítanotok, nyugodtan élvezzétek ti is a nyaralást! Anyukák és apukák is hordhatják, így közösen vihetitek az édes terhet! 

A csatos babahordozó bérlés is lehetséges már. Így, ha csak 1 hétre van rá szükséged, akkor is nálad lehet!

2. Biztonságosan, bárhol:

Ha nem éppen mentek, hanem pihenni vágytok, akkor a babakarám lesz számotokra a fő biztonságot jelentő eszköz. 

A babakarámot könnyen magatokkal tudjátok vinni az utazásra, és bárhol felállítható, így praktikus kiegészítője lesz a nyaralásotoknak.

A szálláson, vagy kertbe is elhelyezhető. Legnagyobb előnye, hogy nem szükséges a folyamatos felügyelet a gyermeknek ahhoz, hogy felfedezze a környezetét, mert a ‘kerítésnek’ köszönhetően biztonságban tudhatod. Pihenj nyugodtan, babád biztonságban van!

3. Ne idegeskedj, lazulj el!

Babád, párod és te is, vagyis az egész család akkor fogja jól érezni magát a nyaraláson, ha mindannyian el tudtok lazulni, és nem idegeskedtek. Nektek szülőként ezt a nyugodtságot legkönnyebben a babakarám és babahordozó hozhatja el. 

Reméljük, hogy sikerült pár tippet adnunk a gondnélküli, babás nyaraláshoz! Látogassatok el Bababérlet oldalára, és válogassatok a prémium minőségű babás termékek közül!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

A napokban belefutottam egy anyukák között zajló beszélgetésbe mely igazán megosztotta a társaságot.  Arról diskuráltak a játszótéren ücsörögve, hogy vajon mennyire illik/kell/szabad kimutatni az érzelmeinket a gyerekek előtt. Nagyon érdekes meglátásokat hallottam, melyeket most szeretnék veletek is megosztani. Sőt, kíváncsian várom véleményeteket a témában. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
A környezetszennyezés hatással lehet a gyermek nemére?

A környezetszennyezés hatással lehet a gyermek nemére?

Ólom, higany, króm.. nem csak a kémiaóráinkon szereplő elemek. Nap mint nap kapcsolatba kerülünk velük, krómozott eszközök és aluminium edények állnak a konyhákban, ólom van a nem étkezési célokra szánt kerámiamázakban... soroljam?
Ezeken a képeken röhög az internet - a legjobb iskolakezdős mémek 2022-ben

Ezeken a képeken röhög az internet - a legjobb iskolakezdős mémek 2022-ben

Akárhogy nézzük, hosszú volt az a 72 nap nyári szünet.  Biztos lehetsz benne, nem Te vagy az egyedüli, aki csemetéje minden imádata mellett ne érezne időnként így. A sulikezdés okozta féktelen örömképekkel szeretnénk erőt adni a szünet utolsó napjaira.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére