Jelenlegi hely

Mit érdemes vinni a saját nyaralónkba?

Sokaknak van nyaralója, de akik újonnan vásároltak azoknak nem biztos, hogy azonnal világos mi az, amit érdemes tartósan odavinni. Itt persze olyan tárgyakra gondolunk, amelyek szebbé és jobbá tehetik a nyaralásainkat, valamint jóval egyszerűbbé azokat. Az alábbiakban mutatunk pár hasznos eszközt.

Multimédia – másképp

Hiába a nyár és a nyaralás, még ilyenkor is előfordulhat, hogy viharossá válik az időjárás. Ekkor pedig rendszerint a nyaralónkban maradunk, hogy ott üssük el az időt. Mivel jellemzően nem praktikus digitális TV előfizetést rendelni egy nyaralóhoz, ezért érdemes más megoldásokhoz folyamodni, ha szeretnénk tévézni. Amennyiben van laptopunk, akkor egy HDMI kábel segítségével átjátszhatjuk a TV képernyőjére a kedvenc online filmjeinket is. Viszont ha jobban szeretjük a saját filmgyűjteményünket újranézni egy-egy ilyen borongós napon, akkor a Blu-Ray lejátszó lehet a megoldás. Ez az eszköz egyszerűen csatlakoztatható a tévére, és ugyanúgy kezeli a régi DVD-ket, ahogy a CD-ket vagy a különféle más, tömörített formátumokat, na meg a Blu Ray lemezeket is. Egészen nosztalgikus és kellemes időtöltés lehet ilyen módon megnézni például a régi családi videófelvételeket, vagy a kedvenc retro filmjeinket. Ennek a lehetőségnek a gyerekek is örülni fognak, hiszen a rossz időben még ők is unatkozhatnak. Ráadásul nem fogják állandóan a mobiljukat bámulni, ha az egész család együtt nézheti a legizgalmasabb filmeket.

Izgalmas könyvek

A nyaralásban az a legjobb, hogy végre mindenre lehet időnk, amire a rohanós hétköznapokon nem. Miért ne tarthatnánk pár izgalmas regényt a nyaralónkban, amit végre kiolvashatunk egy finom, hűsítő limonádé mellett a pihenőházunk teraszán?

Napelemes és kompakt kütyük

A nyaralóba nem érdemes bonyolult gépeket és eszközöket tenni. Ne azért menjünk oda, hogy órákat töltsünk a konyhában robotolva. A legjobb, ha kifejezetten egyszerű kompakt gépeket szerzünk be. Például vízforralót, kotyogós- vagy kapszulás kávéfőzőt, valamint villanyrezsót mindenképp érdemes tartani a nyalónkban. A napelemmel működő eszközökből is jó, ha minél többfélét beszerzünk. Nem hülyeség a napelemes kiakasztható lámpa, de a kerti zuhany sem ilyenkor.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

50 év a Hortobágyi Pusztán

50 év a Hortobágyi Pusztán

Pályázat típusa: alkotópályázat 3 - 18+ korosztályig több kategóriában Beküldési határidő: 2023. április 3.
Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Pályázat típusa: néptánverseny óvodás csoportoknak Beküldési határidő: 2023. március 21.
Janikovszky Éva meseíró pályázat

Janikovszky Éva meseíró pályázat

Pályázat típusa: 7-16 éves fiataloknak írói pályázat Beküldési határidő: 2023. április 12.
Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat, amikor már annyira felgyülemlik a fejed felett a tennivaló, hogy tudod, csak akkor végeznél vele, ha 3 napig alvás nélkül nyomnád?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére