Jelenlegi hely

Mit érdemes vinni a saját nyaralónkba?

Sokaknak van nyaralója, de akik újonnan vásároltak azoknak nem biztos, hogy azonnal világos mi az, amit érdemes tartósan odavinni. Itt persze olyan tárgyakra gondolunk, amelyek szebbé és jobbá tehetik a nyaralásainkat, valamint jóval egyszerűbbé azokat. Az alábbiakban mutatunk pár hasznos eszközt.

Multimédia – másképp

Hiába a nyár és a nyaralás, még ilyenkor is előfordulhat, hogy viharossá válik az időjárás. Ekkor pedig rendszerint a nyaralónkban maradunk, hogy ott üssük el az időt. Mivel jellemzően nem praktikus digitális TV előfizetést rendelni egy nyaralóhoz, ezért érdemes más megoldásokhoz folyamodni, ha szeretnénk tévézni. Amennyiben van laptopunk, akkor egy HDMI kábel segítségével átjátszhatjuk a TV képernyőjére a kedvenc online filmjeinket is. Viszont ha jobban szeretjük a saját filmgyűjteményünket újranézni egy-egy ilyen borongós napon, akkor a Blu-Ray lejátszó lehet a megoldás. Ez az eszköz egyszerűen csatlakoztatható a tévére, és ugyanúgy kezeli a régi DVD-ket, ahogy a CD-ket vagy a különféle más, tömörített formátumokat, na meg a Blu Ray lemezeket is. Egészen nosztalgikus és kellemes időtöltés lehet ilyen módon megnézni például a régi családi videófelvételeket, vagy a kedvenc retro filmjeinket. Ennek a lehetőségnek a gyerekek is örülni fognak, hiszen a rossz időben még ők is unatkozhatnak. Ráadásul nem fogják állandóan a mobiljukat bámulni, ha az egész család együtt nézheti a legizgalmasabb filmeket.

Izgalmas könyvek

A nyaralásban az a legjobb, hogy végre mindenre lehet időnk, amire a rohanós hétköznapokon nem. Miért ne tarthatnánk pár izgalmas regényt a nyaralónkban, amit végre kiolvashatunk egy finom, hűsítő limonádé mellett a pihenőházunk teraszán?

Napelemes és kompakt kütyük

A nyaralóba nem érdemes bonyolult gépeket és eszközöket tenni. Ne azért menjünk oda, hogy órákat töltsünk a konyhában robotolva. A legjobb, ha kifejezetten egyszerű kompakt gépeket szerzünk be. Például vízforralót, kotyogós- vagy kapszulás kávéfőzőt, valamint villanyrezsót mindenképp érdemes tartani a nyalónkban. A napelemmel működő eszközökből is jó, ha minél többfélét beszerzünk. Nem hülyeség a napelemes kiakasztható lámpa, de a kerti zuhany sem ilyenkor.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére