Jelenlegi hely

Új bérlet és új szolgáltatás a Petőfi Színházban

Sajtótájékoztató keretében mutatta be a Veszprémi Petőfi Színház elkövetkezendő kiemelt programjait, valamint újdonságait Oberfrank Pál igazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, művészeti főtitkár és értékesítési vezető hétfőn délelőtt.

Ismét megrendezésre kerül a Veszprémi Petőfi Színházban a hagyományos nyílt nap, szeptember 12-én, szombaton délután 3 órától. A program ismertetésekor Kellerné Egresi Zsuzsanna elmondta, látható lesz a színház idei nyári táborának produkciója, a Madarat tolláról című előadás, valamint vetélkedő, kvízműsor, "Petőfi-mobil", mesesarok, kulisszajárás és közös, zenés műsor várja az érdeklődőket. A színházi kulisszajárás az "Ötpróba a bérletekért" keretein belül lesz megtartva, az öt nagyszínházi bemutatóhoz kapcsolódó feladatokkal. Az egész délutános programon idén sem marad el Oberfrank Pál lecsója sem, amelyet megkóstolhatnak a nézők. A nyílt nap alatt folyamatos bérletvásárlási lehetőség lesz, szeptember 12-re való tekintettel 12%-os kedvezménnyel.

Kihirdette új, szabadon felhasználható bérletsorozatát, a Petőfi összes-t Oberfrank Pál igazgató. A 15 ezer forintért váltható bérlettel 15 tetszőleges előadást tekinthetnek meg a nézők. A direktor úgy fogalmazott: a mai rohanó világban nem mindenkinek van lehetősége, hogy a kötött előadásnapokon érkezzen a színházba, ezért jött létre az új bérletsorozat, amelynek ötletgazdája Kellerné Egresi Zsuzsanna volt. A bérlettel a nagyszínházi, játékszíni, gyermek- és ifjúsági, valamint a vendég- és bérletszünetes előadások is látogathatóak lesznek.

Új szolgáltatást hozott létre a teátrum, "Házhoz megy a Petőfi Színház!" címmel. A színház értékesítési munkatársai egy autóval, számítógéppel és nyomtatóval felkeresik a Veszprém vonzáskörzetében lévő településeket, hogy nézőink kényelmesebben tudják megvásárolni bérletüket az új évadra. Szeptemberben és októberben hétvégi napokon egy-egy színművész társaságában lesz megtalálható a Petőfi Színház néhány munkatársa valamely közeli településen.

A sajtótájékoztató zárásaként Oberfrank Pál igazgató elmondta, szeptember 8-án kedden este a Thália Színházban, a Vidéki Színházak Fesztiválján lesz látható a tavalyi évad nagy sikerű produkciója, A vadkacsa, amelyre már minden jegy elkelt.
 

Forrás: Petőfi Színház

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére