Jelenlegi hely

Mit érdemes vinni a saját nyaralónkba?

Sokaknak van nyaralója, de akik újonnan vásároltak azoknak nem biztos, hogy azonnal világos mi az, amit érdemes tartósan odavinni. Itt persze olyan tárgyakra gondolunk, amelyek szebbé és jobbá tehetik a nyaralásainkat, valamint jóval egyszerűbbé azokat. Az alábbiakban mutatunk pár hasznos eszközt.

Multimédia – másképp

Hiába a nyár és a nyaralás, még ilyenkor is előfordulhat, hogy viharossá válik az időjárás. Ekkor pedig rendszerint a nyaralónkban maradunk, hogy ott üssük el az időt. Mivel jellemzően nem praktikus digitális TV előfizetést rendelni egy nyaralóhoz, ezért érdemes más megoldásokhoz folyamodni, ha szeretnénk tévézni. Amennyiben van laptopunk, akkor egy HDMI kábel segítségével átjátszhatjuk a TV képernyőjére a kedvenc online filmjeinket is. Viszont ha jobban szeretjük a saját filmgyűjteményünket újranézni egy-egy ilyen borongós napon, akkor a Blu-Ray lejátszó lehet a megoldás. Ez az eszköz egyszerűen csatlakoztatható a tévére, és ugyanúgy kezeli a régi DVD-ket, ahogy a CD-ket vagy a különféle más, tömörített formátumokat, na meg a Blu Ray lemezeket is. Egészen nosztalgikus és kellemes időtöltés lehet ilyen módon megnézni például a régi családi videófelvételeket, vagy a kedvenc retro filmjeinket. Ennek a lehetőségnek a gyerekek is örülni fognak, hiszen a rossz időben még ők is unatkozhatnak. Ráadásul nem fogják állandóan a mobiljukat bámulni, ha az egész család együtt nézheti a legizgalmasabb filmeket.

Izgalmas könyvek

A nyaralásban az a legjobb, hogy végre mindenre lehet időnk, amire a rohanós hétköznapokon nem. Miért ne tarthatnánk pár izgalmas regényt a nyaralónkban, amit végre kiolvashatunk egy finom, hűsítő limonádé mellett a pihenőházunk teraszán?

Napelemes és kompakt kütyük

A nyaralóba nem érdemes bonyolult gépeket és eszközöket tenni. Ne azért menjünk oda, hogy órákat töltsünk a konyhában robotolva. A legjobb, ha kifejezetten egyszerű kompakt gépeket szerzünk be. Például vízforralót, kotyogós- vagy kapszulás kávéfőzőt, valamint villanyrezsót mindenképp érdemes tartani a nyalónkban. A napelemmel működő eszközökből is jó, ha minél többfélét beszerzünk. Nem hülyeség a napelemes kiakasztható lámpa, de a kerti zuhany sem ilyenkor.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére