Jelenlegi hely

Édesanyák Live harmadszor!

57 szakértő és több mint 40 előadás az Édesanyák Facebook csoport szakértőitől az Édesanyákat jelenleg leginkább foglalkoztató témákban. Különleges online programok az édesanyáknak

Könnyű azt mondani, hogy az Édesanyákat jelenleg leginkább foglalkoztató témákban, de ez itt most igaz!

Babatervezés, szülés, kötődő nevelés, altatás, fogzás, dackorszak, játék és fejlődés, babajelbeszéd és gyermekkori tartáshibák, testvérféltékenység, kiskamaszok lázadása, szorongás és munkába való visszatérés, karrier és párkapcsolat... megannyi téma, ami mindannyiunkat érinthet a gyermeknevelés rögös útján.

Az összes előadást ingyen megnézheted előben.

Hogy mikor és hol? III. ÉdesanyákLive Hétvége május 28-30-án, a programokat és előadókat ITT találod!

A szervező

Az Édesanyák Magyarország első, a várandósság, a gyermeknevelés, -gondozás és családi ügyintézés szinte minden szegmensének szakértőit összefogó támogató csoportja. Több mint, 220 szakértő (és egyben gyakorló anya) várja kérdéseiteket a várandósság tervezésétől a gyermeknevelés mindennapjaiig, az egészséges életmódtól a jogi kérdésekig.

ADL - Debrecenimami

 

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére