Jelenlegi hely

Gyerekek jelentkezését várja a LEGO Csoport, akik vezető álomalkotóként ellátogathatnak a vállalat dániai központjába

A LEGO Csoport világszerte keresi azokat a gyerekeket, akikből összeáll majd a vezető álomalkotók csapata, hogy életre keltsék saját képzeletüket a LEGO® DREAMZzz™ álomvilágában.

Vezető álomalkotóként a gyerekek szerepe az lesz, hogy megmutassák a fiataloknak az álmok pozitív és kreatív hatását szerte a világon, és ötleteikkel inspirálják a játékgyártó vállalat tervezőit és vezetőit.

A különleges csapatot az új LEGO DREAMZzz bevezetése alkalmából keresik, amely a fantasztikus új tévésorozaton és készleteken keresztül életre kelti a gyermekek álmainak kreatív erejét.

A jelentkezés után a kiválasztott gyerekeknek lehetőségük lesz részt venni egy különleges utazáson és elrepülni Dániába, a LEGO Csoport központjába, ahol találkozhatnak a LEGO DREAMZzz tervezőivel és interaktív workshopokon vehetnek részt, amellyel ők is hozzájárulnak majd a LEGO DREAMZzz tartalmak alakításához.

Cerim Manovi, a LEGO DREAMZzz kreatív igazgatója: “Ez valóban egy álomfeladat! A vezető álomalkotók csapatával fantasztikus lehetőségünk lesz, hogy rávilágítsunk a gyerekek álmainak határtalan kreatív erejére. Sok sikert mindenkinek, aki jelentkezik!”

A jelentkezés menete:

  • 6-12 éves gyerekek jelentkezését várják, akiknek a szülei vagy a gondviselőjük tudja beküldeni álomlényüket, a gyerekek által megálmodott rajzról vagy akár LEGO építményről készült fénykép formájában. A pályamű témája egy álomlény vagy álombeli jármű, amelyet ők álmodtak meg és kockákból épült.
  • Az álomlény mellé egy rövid leírást is kérnek, amelyből kiderül, hogy hívják az alkotást, mire képes, és miért volt izgalmas az álmuk ezzel kapcsolatban.
  • Határidő: 2023. június 20.
  • További információ és a jelentkezési felület: http://LEGO.hu/dreamzzz

A LEGO DREAMZzz sorozat elérhető a LEGO YouTube csatornáján, az első évad pedig teljes egészében megtekinthető a Netflixen.


A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.  A LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 130 országban értékesítik.

A LEGO Csoport 2008-ben hozta létre magyarországi gyártó leányvállalatát, a LEGO Manufacturing Kft.-t Nyíregyházán, ahol jelenleg mintegy 3200 dolgozóval állít elő LEGO és DUPLO játékokat. 2014-ben adták át az új, több mint 120 000 m2-es gyárkomplexumot, amelyet azóta folyamatosan fejlesztenek, és ahol többek között LEGO DUPLO, LEGO Classic és LEGO Friends késztermékek készülnek.

További információért látogasson el a www.LEGO.hu oldalra!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére