Jelenlegi hely

Mami, az üzletasszony: így segíthetsz az Imaminak!

Ha szívesen látogatod, netán kedveled a lakhelyed szerinti Imami oldalt: kérlek MOST MUTASD MEG!

Indultunk a "Mami, az üzletasszony" című versenyen - ami vicces játéknak tűnhet, de mindjárt meglátod, hogy nem az:

  • November 8.-a óta zajlik a közönségszavazás, amihez mi 10 napos hátránnyal,  hétfőn csatlakoztunk. NEM AKARJUK MEGNYERNI A SZAVAZÁST (ez már nem is sikerülhet), DE NAGYON SZERETNÉNK AZ ELSŐ 6-BA JUTNI, mert: 
  • A szavazással döntőbe jutó 6 versenyző Mikulás napján egy 2 perces prezentációt tarthat a Budapesti Értéktőzsde pódiumán és a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt két projektet  3-3 millió forint befektetéssel (tehát nem költőpénzzel!) támogatja a szakmai zsűri!
El tudod képzelni, mennyi számodra is hasznos fejlesztést, újítást meg tudnánk ebből valósítani?

Ha szívesen hozzásegítenél bennünket a döntőbe jutáshoz (és velünk izgulnád végig a mindent eldöntő 2 percet), íme a szavazás lépései:
 
Tipp korán kelőknek/későn fekvőknek: az első 100 szavazatot minden nap  regisztráció nélkül is le lehet adni a pályázatunkra, tehát 0 órától az első 100 szavazat csak egyetlen kattintás ITT!

 
1.       lépés: gyors regisztráció, amihez KATTINTS IDE!
 
 
 
2.        lépés:  lépj be az email fiókodba, ahol találsz egy emailt „ Blind Investment regisztráció” címmel. (ha nincs meg: nézd meg a levélszemétben/SPAM-ben)


  
3.       lépés: jegyezd fel egy papírra (vagy másold ki) a betűkből és számokból álló jelszót. (másolás: kijelölöd a jelszót, majd egyszerre lenyomod a Ctrl és a C billentyűket)
 
4.       lépés: kattints az emailben arra, hogy: „Az aktiváláshoz ide kattints!”
 
Ekkor visszajutsz a verseny weboldalára:
 
 
 
5.       lépés: az E-mail cím mezőbe írd be azt az email címedet, amivel regisztráltál.
 
6.       lépés:  az előbb feljegyzett jelszót írd be a jelszó mezőbe, vagy ha másoltad: kattints a jelszó mezőbe és nyomd le egyszerre a Ctrl és a V billentyűket, ezzel be tudod illeszteni.
 
7.       lépés: az Email cím mező fölött kattints a Belépésre!
 
Huhh, most már nincs más hátra, mint megkeresni a projektünket , aminek a címe LocalNet (Imami®) és a szavazatszám mellett található Tetszik gombra kattintani.
 
 
 
 
Nagyon köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet és szavazatoddal támogattad az Imamit!
 
November 30-ig minden nap lehet ránk szavazni, ha szívesen megtennéd újra (nem kell még egyszer regisztrálni), akkor érdemes jelszót változtatnod kilépés után:
 
 

Még egyszer köszönjük, izguljatok velünk!!

Az Imami csapata

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére