Jelenlegi hely

Megnyitotta kapuját a különleges mesevilágot idéző gödöllői Karácsonyház

A Karácsonyház 2023. október 20-án megnyitotta különleges karácsonyi díszbe öltözött mesevilágát a látogatók előtt, ahol kicsik és nagyok egy varázslatos kiállításon, adventi vásáron hangolódhatunk a karácsonyra.

A Karácsonyház előtt mesevilágot idéző mini kültéri forgatag, körhinta és karácsonyi finomságok várnak érkezéskor.

300 négyzetméteren 9 szobában megannyi, különböző színekbe feldíszített karácsonyfák, koszorúk, csillogó üveggömbök, csengettyűk, zenélő, forgó díszek, kisvonatok, Diótörők, angyalkák, karácsonyi faluk, hógömbök, mézeskalács házikók mesebeli karácsonyi hangulata vezet egyik szobából a másikba minket.

Az Északi-sarkon útjelzők, Mikulás, manók, jegesmedvék, a rénszarvasoknak Pata Szalon és Agancs polírozó műhely, csoda mesevilág van felépítve.

Hangolódhatunk az adventre, karácsonyra, dekorációs ötleteket gyűjthetünk, vásárolhatunk a Karácsonyházban. A gyerekeknek adventi hétvégeken Karácsonyváró hétvégi programokkal készülnek, amit mindig az adott héten Facebook oldalukon hirdetnek meg.

December 6-hoz legközelebb eső hétvégén a Mikulás is ellátogat a Karácsonyházba, több izgalmas programmal is készülnek a gyerekeknek.

A Karácsonyház ingyenesen látogatható. Fotózhatunk is, kiposztolhatjuk közösségi oldalainkon, ellenben a kereskedelmi célú fotózáshoz minden esetben előzetes egyeztetés és engedély szükséges.

Babakocsival és kerekesszékkel is jól bejárható, azonban érdemes lehet kevésbé forgalmas napot választani, mi hétköznap délelőtt voltunk.

A Karácsonyház címe: Gödöllő, Szabadság út 12.
A 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközt található, a Várkapitányi lak műemléki épületében.

Nyitva tartása:
hétfőtől – szombatig: 9:00 – 18:00
vasárnap: 9:00 – 17:00

december 24-én: 9:00 – 12:00
december 25, 26-án zárva.

Parkolás:
A Karácsonyháztól 50 méterre lévő Művészetek Háza parkolójában lehet, ahol az első 1,5 óra parkolás díja 20 Ft, utána 440,- Ft/óra a parkolás díja. Szombat du. és vasárnap ingyenes.

Forrás, fényképek és további információ ITT és ITT 

- Monorimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Olyan rendetlen ez a gyerek!

Olyan rendetlen ez a gyerek!

Széthagyja a játékait, ruháit, egyéb holmiját? Mindennapos problémának tűnik, hogy nekünk, szülőknek kell rendet tenni utána? Tapasztalat hogy gyermekünket a legnagyobb nehézségek árán – vagy még úgy sem – tudjuk rendre szoktatni. Tippek az életkornak megfelelő, helyes módszerek alkalmazásához.
Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére