Jelenlegi hely

Van már saját szavad erre az évre?

Van már szavad erre az évre? Gyere, keresd meg velünk a saját szavad 2021-re!

Szeretsz játszani? Esetleg babonás is vagy?

Izgalmas kis játékra hívunk az év elején, keresd meg a saját szavad 2021-ra! Iránymutató, inspiráló lehet vagy épp visszaigazolást adhat évkezdő döntéseidhez, ha hiszel vagy vonzódsz az ilyen misztikus dolgokhoz. Vigyázat, van akinek inkább önbeteljesítő jóslattá válik!

Jen Fulwier amerikai stand up komikus hölgy és pályaelhagyó programozó készített egy ingyenes kis programot, ahol egy gombnyomásra kiderül, mi az év szava számunkra. Jen mozgalmas Instagram oldalát egyébként itt találod. Túl a programozásokon és fellépéseken, írt könyvet is, mely első könyves íróhoz képest rögtön Christopher Díjat kapott, mely 1949 óta az íróknak, rendezőknek és producereknek adható egyik legrangosabb díj Amerikában.

Vállalom, hogy babonás vagyok, és játszani is szeretek, így naná, hogy rányomtam a gombra. Presence az idei szavam, és valóban, a hét elején két nap alatt kigondolt, és a korábbi felfogásomhoz képest új terveimhez jól passzol a szó, a változtatás lényegét foglalja össze. Majd jövő ilyenkor beszámolok, valójában milyen lett az évem.

Szeretnél Te is játszani?

Az Év szava azaz a

WordOfTheYear.me -t itt találod, próbáld ki, és írd meg szerkesztőségünknek a 2021-es szavad!

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Hogy miért kapjuk sokszor meg a „bezzeg az én időmben, mindig rendben volt a ház, finom főtt étellel az asztalon, pedig még ennyi elektromos csodánk sem volt?”. Hogy a mai lányok miért nincsenek felkészítve az életre? Van erre egy teóriám.
A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A bezártság és a beszűkült mozgási lehetőségek alaposan átalakították az edzőtermi kínálatot. Gyakorlatilag mindenki az online térben próbál érvényesülni, ami hatalmas választékot eredményezett. Válogatásunkban a kicsiktől a 60+os tornáig, a jógától a pilates-en át az intimtornáig végigvesszük a kínálatot.
Gyerekrajz pályázat-Kreatív gyerekeket keres a Beango designer márka

Beango stílus designer rajzpályázata gyerekeknek - fődíj egy egyedi szülő-gyerek ruhaszett

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 5-12 évesBeküldési határidő: 2021. március 14.
5 lépés gyermekünk sikeres motiválásához - letölthető jutalomtáblával

4 lépés gyermekünk sikeres motiválásához - letölthető jutalomtáblával

Sok szülő panaszkodik arról, hogy úgy érzi, nincs eszköz a kezében, amivel motiválni tudná gyermekét, legyen szó feladat megoldásáról vagy otthoni teendők ellátásáról. Ez az elmúlt időszakban több családban is kicsúcsosodott. Ehhez próbálunk néhány ötletet, megoldást adni, ami segíthet motiválni gyermekünket. Sőt hoztunk Nektek egy szuper letölthető jutalomtáblát is!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére