Jelenlegi hely

Csajági Egységes Óvoda-Bölcsőde

Cím: 8163 Csajág, Kossuth u. 129.
Telefon: (88) 440-200
e-mail: ovicsajag@euromail.co.hu

óvodai nevelés, egységes óvoda-bölcsőde

Az óvoda 1980-ban épült 50 gyermek részére. 2007-ben az óvoda nagy átalakításon ment keresztül, ekkor alakult meg a bölcsőde, új és nagyobb étkező lett kialakítva az iskolás gyermekeknek. A bölcsi 2007 szeptemberében indult 10 gyerekkel, idén 12 gyerek jár már az intézménybe. Hétköznap reggel 7 órától délután 16 óráig foglalkoznak a gyerkőcökkel.
Az óvoda jelenleg 30 fővel üzemel. A gyerekekre minden hétköznap reggel 7 órától délután 16 óráig szakképzett óvónők vigyáznak.
2009-ben elkészült az új játszótér, amit a gyerekek májustól vehettek igénybe. Még ebben az évben korszerűsítették a világítást, és az óvoda előtt parkolót alakítottak ki.
Az óvoda főzőkonyhával rendelkezik, amely ellátja mind az óvoda, mind pedig az iskola diákjait, valamint a faluban élő szociális rászorultak hétköznapi meleg étkeztetését is.
Jelenleg több mint 150 főre készül az ízletes és változatos ebéd.

A gyerekek amellett, hogy játszva készülnek fel az iskolai évekre, még számos rendezvényen is részt vesznek. Ezek közé tartozik a szüreti mulatság, idősek napja, mikulásvárás, karácsony, farsang, anyák napja, gyereknap és végül a ballagással egybekötött évzáróval ér véget számukra az év.
Nem csak Csajágról, hanem a szomszédos Küngösről, a kicsit távolabbi Kiskovácsiból és Berhidáról is járnak gyerekek intézményükbe. Családias hangulat, szép játszótér, csendes természeti környezet várja nap mint nap a gyermekeket.

2011 októberében felújították az intézményt magába foglaló épületet. Új nyílászárókat, és hőszigeteléssel együtt új színezést kapott, így mindenki örömére megújult az óvoda és bölcsőde.

Intézményvezető: Polákné Tiringer Katalin

 

Forrás: www.csajag.hu

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére