Jelenlegi hely

Örömhír Evangélikus Keresztyén Óvoda - Veszprém

Cím: 8200 Veszprém, Aradi Vértanúk útja 2/a.
Telefon: (20) 9403814
e-mail: https://www.oromhirovoda.hu/kapcsolat

Intézményvezető: Rádóczy Ágnes

Web: https://www.oromhirovoda.hu/

Örömhír Evangélikus Keresztyén Óvoda 2011 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Az evangélikus egyház fenntartásában 2011-től egy, 2012 őszétől két, 2014 szeptemberétől pedig három csoporttal működik. Szeretettel várnak az óvodába felekezeti hovatartozástól függetlenül minden olyan kedves családot, aki szeretné, ha gyermeke keresztyén szellemiségű intézményben nevelkedne.

Országos óvodai nevelési programban meghatározott tevékenységek (mese-vers, zenei nevelés, környezet megismerésére nevelés, testnevelés) mellett, fontosnak tartják a gyermekek egészség nevelését. Ez alatt nem csupán az egészséges táplálkozást, a rendszeres gyümölcsfogyasztást, testmozgást, friss levegőn tartózkodást értendő, hanem elsősorban a gyermekek lelki nevelése. Óvodásaik heti rendszerességgel vesznek részt a lelkésznő által tartott áhítatokon. Az óvó nénik a bibliaköri foglalkozásokon játékos formában dolgozzák fel az óvodás korosztálynak való bibliai történeteket. Szívesen kirándulnak, részt vesznek bábszínházi előadásokon, a zeneiskola kakaó - koncertjein, és a város művelődési intézményeinek gyermekprogramjain.

Választható tevékenységeik: az angol, néptánc, úszás, sakk, kutyaterápia foglalkozások.

 

Hozzászólások

Az Örömhír óvodában családias légkörben, barátságos környezetben, szakképzett pedagógusok vezetésével nevelkednek a gyerekek. Az általános nevelési elvek mellett, vallási ünnepeket, szokásokat, imákat ismernek meg játékos keretek között. Bárányka csoport

Az Örömhír óvodában családias légkörben, barátságos környezetben, szakképzett pedagógusok vezetésével nevelkednek a gyerekek. Az általános nevelési elvek mellett, vallási ünnepeket, szokásokat, imákat ismernek meg játékos keretek között. Bárányka csoport

Örülünk,hogy megtaláltuk ezt az óvodát,mert ritkák az ilyen lendületes energikus és sok oldalú óvó nénik,akik az általános nevelés mellett ötleteikkel és kreativitásukkal még színesebbé teszik gyermekünk mindennapjait.        Bárányka csoport

Kislányunk nagyon szereti ezt az óvodát,ahol családias környezet, kedves, felkészült óvónénik és dadusok foglalkoznak vele.Itt nem csak a vallást ismerheti meg, de kreativítását is megmutathatja kézműves foglalkozások alkalmával.Külön foglalkozáson angolt tanulhat, néptáncra járhat, úszhat.Hétrő-hétre újabb és újabb verseket, énekeket,imákat sajátítanak el.Köszönet érte ezúton is!!!!!

Bárányka csoport

Nagyon nagyon szeretjük. Mind a három gyerkőcünk odajár/ oda fog járni. Hajrá Bárányka csoport.

ui: nevelőink a lehető legleglegjobbak. über alles...

Az Örömhír óvoda Isten megtestesült áldása. A gyermekek szeretetben nevelkednek, alig lehet őket kicsalogatni a csoportból, amikor délután értük megyünk. Mindenkinek ajánljuk!

Bárányka csoport.

Hajrá Örömhír ovi!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére