Jelenlegi hely

Dr. Csergőffy Gyula

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Dr. Csergőffy Gyula vagyok, a budapesti SOTE-n végeztem. Sok ezer kisgyermek világrajötténél segédkeztem. Sokan közülük - már kismamaként - visszatérnek hozzám, hogy terhességük felnevelésében segítségükre legyek.

1971-ben a veszprémi kórház szülészeti osztályán kaptam állást, ahol azóta is dolgozom. 1975-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. Végigjárván a szakmai fejlődés különböző fokait osztályvezető-helyettesként mentem nyugdíjba.
Jelenleg is dolgozom ugyanott önkéntes segítőként. Hittel vallom, hogy a gyógyítás a legszebb és a legfelelősségteljesebb tevékenység a világon. Mindenkinek az egészsége a legfontosabb és ezt segíteni, megőrizni, vagy visszaszerezni - ez a szakmai feladatom.

És a szülések. Semmihez nem fogható élmény, amikor egy kisbaba felsír. Sok ezer kisgyermek világrajötténél segédkeztem. Sokan közülük - már kismamaként - visszatérnek hozzám, hogy terhességük felnevelésében segítségükre legyek.

Szakmai érdeklődési köröm a legújabb műtétek megismerése és a gyakorlatba való bevezetése, fiatal orvosok tanítása.

Elérhetőségeim: www.csergoffygyula.hu
 
Babavárással és nőgyógyászati panaszokkal kapcsolatos kérdéseket várunk.
 
Kérdéseikre kb. 1 héten belül válaszolok.

 

Hozzászólások

Tisztelt Dr úr!  Az lenne a kerdesem mi lehet oka annak hogy 2015ben 6 hetesen ment el a babank spontan 2018 ban 8 hetesen elhalt iden 2019. 11 hetes vagyok de ma vizsgalt ugyeletes nő gyogyasz 8200 azt mondta 7 hetes 1 napos csak es nincs szivhang nem fejlodott semmit 2019.04.04 allapitottak meg 7 hetes es volt eros szivhang. Imzulinos cukor beteg vagyok mas komoly betegsegem nincs az apuka leyden szindromas holmozigota hordozo es antifoszfolipid szindromaja is van ma a vizsgalo dr no javasolta immunologiai vizsgalatot kerjek ha szeretnenk még babat a sorozatos elhalasok miatt nezessuk meg. igaz mar 42 leszek az iden az apuka genetikai bajai befolyasolhatjak a veteleseket? Koszonom a valaszat elore is. 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére