Jelenlegi hely

Bressel-Klein Annamária - védőnő, IBCLC laktációs szaktanácsadó

e-mail: bressel.ibclc@gmail.com

Balatonalmádi, Veszprém, illetve vonzáskörzete

Első kisfiunk megérkezése után megélt szoptatási nehézségek nyitották fel a szemem, és kezdtem el tájékozódni arról, hogyan lehet örömmel gondoskodni mellen a gyermekemről. Kezdetben szakirodalmak és az internet adta a lehetőséget, hogy egyre több és több információ birtokába kerüljek, majd ellátogattam egy La Leche Liga csoportba, ahol hiteles információk mellett megerősítést és támogatást is kaptam. Második és harmadik kisfiam,és negyedikként érkező kislányom szoptatása már valóban öröm volt, de újdonságot a róluk való gondoskodás is hozott.
Úgy éreztem, hogy ismereteimet tovább kell bővíteni, hogy más édesanyák segítségére is lehessek. 2012 nyarán felvételt nyertem a Semmelweis Egyetem Laktációs szaktanácsadó vizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakára, majd 2013-ban sikeres IBCLC vizsgát tettem.

Nagyon fontosnak tartom az édesanyák támogatását, így Balatonalmádiban és Veszprémben is anyatej klubot vezetek. Itt minden hónapban lehetőség nyílik arra, hogy átbeszéljük az anyákat foglalkoztató kérdéseket, nehézségeket és megoszthassák örömeiket is.

Forrás: http://www.ibclc.hu/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére