Jelenlegi hely

Hétszínvilág Óvoda és Bölcsőde Herend

Cím: 8440 Herend, Fasor u. 2/a - 4/a
Telefon: (88) 780-050, 70/337-5695
e-mail: herend.ovibolcsi@upcmail.hu

web: www.herendovi.hu

A nevelési-gondozási feladatokat két szakképzett kisgyermeknevelő végzi, munkájukat egy fő technikai alkalmazott segíti. Saját gondozónői rendszerben dolgozunk.
A harmonikus, biztonságot nyújtó bölcsődei élet megteremtéséhez a gyermekek életkori sajátosságait, egyéni jellemzőit tartjuk szem előtt. Benne a játéktevékenység és a gondozási műveletek rendszeresen ismétlődnek és mindig ugyanabban az időben történnek. Őszi- téli, tavaszi-nyári napirend határozza meg életünket a bölcsődében.

Játékkészletünket folyamatosan bővítjük. Legkedveltebb játékok az építőkockák, csúszda, kisház, autók, babák. Bölcsiseink nagyon szeretik a könyveket, meséket, szívesen vesznek részt a labdás, mozgásos játékokban is. Szeretik a kirakózást, párosítást, udvari játékot. Havi játék témáinknál összehangoljuk a mesék, könyvek, rajz - vizuális nevelés, ének – zene, mondókák, mozgásos játékokban rejlő lehetőségeket. Mindig kapcsolódunk az aktuális témákhoz, évszakokhoz, ünnepekhez stb. Programjaink részben kapcsolódnak az óvodai rendezvényekhez, így könnyebbé válik gyermekeink óvodai életbe való átszoktatása. Bölcsődéseink testi fejlődésének nyomon követését Dr. Kovács Márta bölcsődeorvos végzi heti rendszerességgel.

Intézményvezető: Vajai Lászlóné

  • Eckert Éva Eleonóra - csecsemő és kisgyermek nevelő-gondozó
  • Szakállas- Lipp Zsuzsa - csecsemő és kisgyermek nevelő-gondozó
  • Nagy Ferencné Zsuzsa - dajka néni

Forrás: www.herendovi.hu

 

'Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni, mert ...'

„ Kislányom imád bölcsibe járni, nagyon szereti a gondozónéniket és a dajkanénit egyaránt. Nagyon kedvesek, segítőkészek és mindent megtesznek a picikért, hogy a lehető legjobban érezzék magukat a bölcsiben. Nagyon sok kedves mondókát, dalt tanítanak nekik, odafigyelnek a gyerekekre és tanítják, nevelik őket. A csoportszoba otthonosan van berendezve, sok kedves játék, mesekönyv, ügyességi játék, építőjáték várja a kis bölcsiseket. ”

"A gondozók és a dadus nagyon kedvesek, szeretik a gyerekeket, biztonságban érzem ott a gyerekemet."

Hozzászólások

Évi, Zsuzsi, Zsuzsa Mama fantasztikusan bánnak a gyerekekkel! Türelmesek, segítőkészek, szeretettel veszik körül  őket, nagyon sok mondókát, dalt "tanítanak" nekik. Örülök és hálás vagyok, hogy ebbe a bölcsődébe járhat a kislányom.

 

Nagyon szinvonalas intézmény Szilvi néni egy tündéri óvónéni!:)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére