Jelenlegi hely

Kippkopp Óvoda és Bölcsőde Balatonkenese

Cím: 8174 Balatonkenese, Balatoni u. 63.      
Telefon:(88)574-803
e-mail: kippkoppovi@invitel.hu

Web: http://www.balatonkenese.hu

Balatonkenese és a hozzá tartozó Balatonakarattya csodálatos természeti környezettel, 1000 éves írott múlttal és hagyományokkal rendelkező település. 2004 őszétől Balatonkenesén 3 csoportban az óvodás korosztállyal, 1 csoportos bölcsődében a 2-3 éves korú kisgyermekekkel foglalkoznak.
 

Világos, otthonos csoportszobáik a kicsi gyermekek számára esztétikus, barátságos, biztonságos környezetet nyújtanak. Konyhájuk, tágas éttermük egész évben üzemel. A gyermekek étkeztetésén túl az iskolai, szociális ellátást is biztosítják. 1997 őszétől Küngös községből is járnak hozzájuk óvodások. Balatonakarattyán 1954 óta működik az óvoda. Egycsoportos tagóvodájuk Tipptopp csoportja igazán ideális környezetben, családias körülményeket biztosítva fogadja a gyermekeket. Az óvodáikhoz tartozó nagy területű udvarok, korszerű udvari játékok számtalan játéklehetőséget kínálnak a gyerekek számára. Saját óvodai programunk a KIPPKOPP HOP. A program alapját a néphagyomány-ápolás és a környezeti nevelés szoros összefüggésben adja. Tevékenységeiket az évszakokban megjelenő népszokásőrző és természetóvó jeles napok körforgása ötvözi egységes rendszerbe.

Az óvoda egyéb szolgáltatásai : Fejlesztőpedagógia, Logopédia, Szenzoros integrált terápia, Néptánc, Bibliai mesék, Fit-ball. Az óvoda állandó programjai: Ovinyitogató-játék-délelőtt az új ovisoknakkal, Mihály napi vásár, Szüreti felvonulás, Kippkopp születésnapja, Mikulás-várás, Adventi készülődés-Ovikarácsony, Farsangolás, Kiszebáb-égetés, Anyák napja, Madarak és fák napja- ovis akadályverseny a tanítónénikkel, Gyermeknap, Ovi búcsúztató, Iskolába menők kirándulása.

Intézményvezető: Thury Attiláné

Forrás: balatonkenese.hu

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Adventi naptár kézügyesség nélkül, csupa szeretettel

Adventi naptár kézügyesség nélkül, csupa szeretettel

Néhány jó ötlet, hogyan kedveskedjünk a karácsonyra készülődve.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére