Jelenlegi hely

Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde Csajág

Cím: 8163 Csajág, Kossuth u. 129.
Telefon: (88) 440-200
e-mail: ovicsajag@invitel.hu

Az óvoda 1980-ban épült 50 gyermek részére.
2007-ben az óvoda nagy átalakításon ment keresztül, ekkor alakult meg a bölcsőde, új és nagyobb étkező lett kialakítva az iskolás gyermekeknek. A bölcsi 2007 szeptemberében indult 10 gyerekkel, idén 12 gyerek jár már az intézménybe. Hétköznap reggel 7 órától délután 16 óráig foglalkoznak a gyerkőcökkel.
Az óvoda jelenleg 30 fővel üzemel. A gyerekekre minden hétköznap reggel 7 órától délután 16 óráig szakképzett óvónők vigyáznak.
2009-ben elkészült az új játszótér, amit a gyerekek májustól vehettek igénybe. Még ebben az évben korszerűsítették a világítást, és az óvoda előtt parkolót alakítottak ki.
Az óvoda főzőkonyhával rendelkezik, amely ellátja mind az óvoda, mind pedig az iskola diákjait, valamint a faluban élő szociális rászorultak hétköznapi meleg étkeztetését is.
Jelenleg több mint 150 főre készül az ízletes és változatos ebéd.

A gyerekek amellett, hogy játszva készülnek fel az iskolai évekre, még számos rendezvényen is részt vesznek. Ezek közé tartozik a szüreti mulatság, idősek napja, mikulásvárás, karácsony, farsang, anyák napja, gyereknap és végül a ballagással egybekötött évzáróval ér véget számukra az év.
Nem csak Csajágról, hanem a szomszédos Küngösről, a kicsit távolabbi Kiskovácsiból és Berhidáról is járnak gyerekek intézményükbe. Családias hangulat, szép játszótér, csendes természeti környezet várja nap mint nap a gyermekeket.

2011 októberében felújították az intézményt magába foglaló épületet. Új nyílászárókat, és hőszigeteléssel együtt új színezést kapott, így mindenki örömére megújult az óvoda és bölcsőde.

Intézményvezető: Polákné Tiringer Katalin

Forrás: csajag.hu

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?
Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Ünnepre hangoló – Az asztalos keze

Volt egyszer nagyon régen egy kis falusi asztalosműhely. Egyszer, amikor a gazda nem volt otthon, a szerszámok nagygyűlést tartottak...
Gondolkodj, mielőtt kattintasz! – 8 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Gondolkodj, mielőtt kattintasz! – 8 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Mire érdemes figyelni netes vásárlásnál? Mik a veszélyek? A fogyasztóvédelmi hatóság egy „kisokosban” foglalta össze hasznos tanácsait.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére