Jelenlegi hely

Kippkopp Óvoda és Bölcsőde Balatonkenese

Cím: 8174 Balatonkenese, Balatoni u. 63.      
Telefon:(88)574-803
e-mail: kippkoppovi@invitel.hu

Web: http://www.balatonkenese.hu

Balatonkenese és a hozzá tartozó Balatonakarattya csodálatos természeti környezettel, 1000 éves írott múlttal és hagyományokkal rendelkező település. 2004 őszétől Balatonkenesén 3 csoportban az óvodás korosztállyal, 1 csoportos bölcsődében a 2-3 éves korú kisgyermekekkel foglalkoznak.
 

Világos, otthonos csoportszobáik a kicsi gyermekek számára esztétikus, barátságos, biztonságos környezetet nyújtanak. Konyhájuk, tágas éttermük egész évben üzemel. A gyermekek étkeztetésén túl az iskolai, szociális ellátást is biztosítják. 1997 őszétől Küngös községből is járnak hozzájuk óvodások. Balatonakarattyán 1954 óta működik az óvoda. Egycsoportos tagóvodájuk Tipptopp csoportja igazán ideális környezetben, családias körülményeket biztosítva fogadja a gyermekeket. Az óvodáikhoz tartozó nagy területű udvarok, korszerű udvari játékok számtalan játéklehetőséget kínálnak a gyerekek számára. Saját óvodai programunk a KIPPKOPP HOP. A program alapját a néphagyomány-ápolás és a környezeti nevelés szoros összefüggésben adja. Tevékenységeiket az évszakokban megjelenő népszokásőrző és természetóvó jeles napok körforgása ötvözi egységes rendszerbe.

Az óvoda egyéb szolgáltatásai : Fejlesztőpedagógia, Logopédia, Szenzoros integrált terápia, Néptánc, Bibliai mesék, Fit-ball. Az óvoda állandó programjai: Ovinyitogató-játék-délelőtt az új ovisoknakkal, Mihály napi vásár, Szüreti felvonulás, Kippkopp születésnapja, Mikulás-várás, Adventi készülődés-Ovikarácsony, Farsangolás, Kiszebáb-égetés, Anyák napja, Madarak és fák napja- ovis akadályverseny a tanítónénikkel, Gyermeknap, Ovi búcsúztató, Iskolába menők kirándulása.

Intézményvezető: Thury Attiláné

Forrás: balatonkenese.hu

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére