Jelenlegi hely

Ingyenes programok a Kabócában is! - Uniós fejlesztések nyílt napja Veszprémben

Egész napos ingyenes programokkal várnak a veszprémi Agórában vasárnap az Uniós fejlesztések nyílt napja alkalmából. A Kabóca Bábszínház Zűrbolygó című előadásával várja a nézőket! A programokra előzetesen regisztrálni kell! A létszám korlátozott, érdemes mielőbb helyet foglalni a Családnak :)

Interaktív bábelőadás a barátságról, játékos matematikai rejtvényekkel  

Zénó, a mindig logikusan gondolkodó, az űrállomás frissen kinevezett kapitánya megkapja első küldetését Nagy Mágustól: meg kell keresnie a darabjaira hullott Ricsi Robot alkatrészeit. Zénó útitársa Zita, a harcias és bátor első tiszt, és házi kedvence, Fürge, a hűséges űrállatka. Segítsetek nekik megfejteni a rejtvényeket, hogy nehogy Goblin, a gonosz manó kaparintsa meg az alkatrészeket!

 

A Zűrbolygó című előadásra a https://nyiltnap.szechenyi2020.hu/ linken lehet regisztrálni, kiválasztva a Közép-Dunántúlt és azonbelül a kívánt programot. 

 

FONTOS! 

A regisztrációs felület kezelőjétől megtudtuk, hogy lehet úgy regisztrálni, hogy XY + 4 fő, mert azt ők figyelik, és ha megvan a teltház, akkor leállítják a rendszert. Szóval nem fejenként, hanem lehet családonként lehet regisztrálni.

A regisztrációt követően érkezik majd egy e-mail, amit vasárnap magukkal kell vinni igazolásképpen, ez fontos, hogy ne maradjon otthon!

 

 

Kabóca Bábszínház további programjai (ezekre is lehet regisztrálni!)

11:00 Kulisszajárás – betekintés a színpadi technika világába: színházterem 
14:00-15:30 Mondókázó és interaktív játéktér a Legkisebbeknek: Kabóca Házikó
16:00 Állatok farsangja – babaszínházi előadás: Stúdió Színház (MEGTELT!)
17:00 Bábkiállítás megtekintése: kiállítóterem

A rendezvény további programjairól a fenti linken lehet tájékozódni illetve a rendezvény plakátja az Aktuális programok közt megtalálható. 

Jó szórakozást kívánunk! 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink