Jelenlegi hely

PetőFIgurák - rajzpályázat

Pályázat típusa: rajzpályázat
Beküldési határidő: 2023. november 9.
Korcsoport: óvodás, általános iskolás és középiskolás korosztálynak

A Kossuth Társaság és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Bíró Mihály utcai Könyvtára közös rajzpályázatot hirdet Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója kapcsán.

Készíts illusztrációt egy Petőfi vershez! Bármilyen technikával alkothatsz: festhetsz, rajzolhatsz, ragaszthatsz, 3D-s mű is készülhet. 

Pályázni Petőfi Sándor egyik szabadon választott verséhez készített, szabadon választott méretű és technikájú (pl. vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, tollrajz, zsírkréta, stb.) rajzzal lehet (a továbbiakban: a „Rajz”). Egy pályázó több Rajzzal is pályázhat.

Ki pályázhat?

A pályázaton kizárólag általános iskolások és középiskolások vehetnek részt három kategóriában:

  • alsós
  • felsős
  • középiskolás

A rajzpályázat részletes részvételi szabályzata.

Jelentkezési határidő: 2023. november 9csütörtök 19 óra
Díjátadó, a művekből készült kiállítás megnyitója: 2023. november 14. kedd 14.30

Pályázat leadása:   

A Rajzokat személyesen kell leadni a XX/2. tagkönyvtárban, nyitvatartási időben. A Rajzon fel kell tüntetni gyermek nevét és osztályát. A Pályázók a Rajz beküldése során megadott adataik útján kerülnek azonosításra, így az adatok esetleges változásaiból eredő, a Könyvtár érdekkörén kívül eső, technikai problémákért Könyvtárt semmilyen felelősség nem terheli. Az egyéb módon beérkezett Rajzokat a Könyvtár elutasíthatja.

Nyeremények:

Kategóriánkként az első három helyezett könyvjutalmat, oklevelet és FSZEK-logós ajándéktárgyat kap;  Minden résztvevő emléklapot kap;  A közönség által a három kategóriából kiválasztott egy Rajz közönségdíjat kap. A közönségdíjas Pályázó könyvjutalmat, oklevelet és FSZEK-logós ajándéktárgyat kap. A nyeremény másra nem ruházható át, készpénzre nem váltható át.

Figyelem! A pályázatról szóló cikkünk nem teljes körű tájékoztatás, csak a pályázat legfontosabb részleteit jelenítjük meg. A teljes kiíráshoz kérjük tekintse meg az eredeti kiírást ITT.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére